LISSE – Romantische orchideeën op Keukenhof. Het mooiste lentepark in de wereld heeft op 22 maart weer haar deuren voor het grote publiek geopend. Traditiegetrouw is er in het Beatrix Paviljoen gedurende acht weken een orchideeëntentoonstelling. Kweker Piet Vijverberg toont in dit paviljoen bijna zeshonderd White World® orchideeën.
Dit is niet het eerste jaar dat de White World® orchidee tijdens Keukenhof te bewonderen is. Eerder leverde Piet Vijverberg al voor het Beatrix paviljoen.

orchideeënDe producten in het paviljoen moeten gedurende de openingsperiode prachtig van kwaliteit blijven en daar blinkte de White World® toen al in uit. Daarom werd Piet Vijverberg dit jaar gevraagd om maar liefst 600White World® orchideeën te leveren.

 

Orchideeën White World

De White World® is een uitzonderlijk witte Phalaenopsis die exclusief door Piet Vijverberg wordt geteeld. White World® bloeit veel langer dan alle andere witte soorten en valt op door haar enorme bloemen en maximale kwaliteit. De arrangeurs van Keukenhof hebben de White World® orchideeën op en rond de imposante ‘foto toren’ centraal in het paviljoen toegepast. Het Keukenhof thema is dit jaar ‘Romantiek in bloemen’ en de witte orchideeën passen hier perfect bij. De show is de gehele Keukenhof periode, van 22 maart tot en met 13 mei te bewonderen. Jaarlijks wordt Keukenhof door zo’n 1,4 miljoen mensen uit de hele wereld bezocht.

Piet Vijverberg

Kwekerij Piet Vijverberg is de specialist op het gebied van Phalaenopsis en Dracaena. Door voortdurende innovatie, vooruitstrevende teelttechnieken en in een professionele organisatie worden er planten van hoge kwaliteit geproduceerd en vermarkt. Dit niveau wordt onderstreept door het kwaliteitsmerk ‘Star Quality…. By’5′.