OEGSTGEEST – Online inspiratiemagazine The Green Gallery gooit in de elfde editie alle regels overboord en laat zien hoe prachtig het kan zijn om gewaagd te combineren. Thema is ‘Mash-up, a bipolar vision on flowers’ en dat levert geniale gekte op.
Mash-up betekent delen van verschillende stijlen met elkaar tot iets nieuws combineren. Voor bloemen is de insteek dat de wereld tropenkolder lijkt te hebben, maar we – vrij naar dichter Allen Ginsberg – van binnen allemaal stralende bloemen zijn.

 

green gallery

 

Green Gallery

Avant Garde

Het resultaat in deze editie is bloeiend avant-gardisme vol verrassingen. De enige regel is dat er geen regels zijn en die bevrijding leidt tot zonnig bloemwerk met spannende twists. Vang hoogzomer 2018 bijvoorbeeld in zonnig oranje en koel zwembadblauw, als een Nico van Rijn schilderij 2.0. En beoefen visuele mindfulness met het portfolio van Vicxkyz om de tegenstrijdigheden van het hier en nu in bloemkunst uit te beelden.

 
green gallery

 

Bloeiend kubisme

The Green Gallery 11 biedt verder interviews met kunstenaar en beeldeditor Alexandra Dao die bij bloemen naar de schoonheid van het kleine zoekt. En met freestyle floral designer Marisa Competello die de lijnen tussen bloemwerk en sculpturen laat vervagen. In deze editie verder een speciale rol voor Protea die met haar prikkelbare, kubistische vorm en zachte kleuren het volmaakte voorbeeld van een bipolaire bloem is. Samen biedt het volop inspiratie voor bloeiend werk om mee te verrassen.

 

On line magazine

Online magazine The Green Gallery inspireert consumenten op spannende en artistieke wijze. Het magazine met de pay off ‘Celebrating the beauty of nature’ presenteert bloemen en planten als muzes voor liefhebbers van kunst, eten, mode, design, interieur en trends. Het magazine biedt een hoogwaardige inhoud en wordt gemaakt in samenwerking met toonaangevende en opkomende artiesten. Het magazine is gratis te lezen via www.thegreengallery.com in het Nederlands, Engels, Frans of Duits. Naast het magazine, dat vier keer per jaar uitkomt, inspireert The Green Gallery ook op Instagram.