VEENENDAAL – Goed nieuws voor iedereen die denkt dat bij de buren het gras groener is… Pokon introduceert Bio Gazonmest. Deze 100% biologische voeding is geschikt voor elk gazontype en je strooit het eens per seizoen (behalve in de winter). Het gras wordt groener en voller.
Behalve natuurlijke ingrediënten bevat de nieuwe gazonvoeding ook Silicium, een biologische plantversterker. Na gebruik zie je snel resultaat: de grasplantjes worden steviger en zijn beter bestand tegen droogte en ziektes. De sprieten staan meer rechtop waardoor ze bovendien beter te maaien zijn.
Bio Gazonmest

 

Bio Gazonmest

De verpakking is voorzien van een handige zipsluiter waardoor je een restant netjes opbergt tot de volgende strooibeurt. Het beste moment om het gazon te voeden is vlak voor een bui. Het regenwater zorgt dat de voeding snel wordt opgenomen door de wortels. Is er een lange periode van droogte? Besproei het gazon dan na het voeden.

 

Gratis app

Voor handige tips & tricks op gazongebied kun je 24/7 terecht in de gratis Pokon App. Wanneer je gegevens van jouw gazon invult, ontvang je bovendien advies op maat.

Pokon Bio Gazonmest is vanaf € 4,99 (15 m2) verkrijgbaar bij tuincentra, bouwmarkten en webshops. Kijk voor meer informatie op www.pokon.nl