Bloemenpark Appeltern – Ontdek het mooiste bloemenpark van Nederland en laat je inspireren! In de kleurrijke wereld vind je meer dan 100 modeltuinen, indrukwekkende doorkijkjes en prachtige waterpartijen. Van romantisch, puur natuur tot heel modern; je geniet van steeds weer nieuwe sferen. Elk jaar legt het park bijzondere tuinen aan met de nieuwste trends, maar er zijn ook tuinen van meer dan 30 jaar oud die al echt karakter hebben.

Bloemenpark Appeltern

Nederland bloemenland

Nederland is wereldberoemd als bloemenland. De beste Nederlandse kwekers tonen in Bloemenpark Appeltern hun mooiste bloemen en planten. In het park is de Nationale Vaste Plantentuin aangelegd, de grootste showtuin met duizenden unieke soorten.

Geniet na een kleurrijke wandeling in het sfeervolle restaurant of op één van de terrassen in het park. En als je inspiratie hebt opgedaan voor je eigen tuin, dan vind je leuke spullen en planten in de winkel.

Voor kinderen is er een natuurlijke speeltuin op ‘Adventure Island’. Daar ontdekken zij de natuur en leren over alles wat leeft in hun eigen tuin.

Dagje uit

Bloemenpark Appeltern ligt in het Land van Maas en Waal, een groen rivierenlandschap met dijkjes, dorpjes en fruitboomgaarden.

Een bezoek aan Appeltern is een gezellig dagje uit in een bloemrijke omgeving die elk seizoen weer anders is. Een onvergetelijke herinnering!

Bloemenpark Appeltern is gedurende het seizoen dagelijks geopend, ook op zon- en feestdagen! Kijk op www.appeltern.nl voor alle informatie en de activiteitenkalender.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Beleef de mooiste tuinen in Bloemenpark Appeltern

Bloemenpark Appeltern, beleef de mooiste tuinen!

Alles over tuinen en planten

Appeltern biedt alle informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends.

Openingstijden voor 2024:
– In februari: zaterdag en zondag.
– Van maart t/m oktober dagelijks.

Het park is open van 11.00 tot 17.00 uur.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Beleef de mooiste tuinen in Bloemenpark Appeltern

Haal meer uit je bezoek

Breid je bezoek uit met een arrangement of overnachting—of sluit een abonnement af om het tuinideeënpark zo vaak te bezoeken als je wil!

Meer over Bloemenpark Appeltern

Lees ook deze artikelen op GroenVandaag.