Bouwketen huren In de afgelopen jaren heeft de wereld van units huren enorme vooruitgang geboekt op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Hierbij ligt de nadruk niet alleen op de bouwsector, maar ook op andere sectoren zoals zorg en onderwijs. Dit heeft te maken met de verbetering van de units en de aanpasbaarheid van de units. 

Bouwketen huren

Energiezuinig en duurzaam

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Niet alleen bij de bedrijfsvoering, maar ook bij de keuze voor kantoorruimtes. Zo zijn er steeds meer manieren om uw kantoorruimtes op een duurzame manier te vervullen. Een uitstekend voorbeeld van een duurzame benadering zijn de modulaire units.

Modulaire units worden ingezet om tijdelijke ruimtes te creëren. Dankzij de verwisselbare wandpanelen kan er voor elk gewenste situatie een ruimte gecreëerd worden. Tijdelijke ruimteoplossingen kunnen dienen als kantoor, vergaderzaal, noodlokaal, sportkantines en meer. De comfortabele units zijn stapelbaar tot wel drie verdiepingen hoog, waardoor ze zelfs op beperkte ruimtes een volwaardige werk- of leefruimte kunnen bieden. De units worden samen gesteld op basis van het aantal gebruikers, benodigde werkplekken, sanitaire voorzieningen en kantines. Of u nu de unit tijdens uw project wilt uitbreiden of verkleinen, dankzij de modulaire opbouw van onze units kan de indeling op elk moment aanpassen. Hierdoor betaalt u alleen voor wat daadwerkelijk nodig is.

Units als tijdelijke bedrijfsruimte: zo doe je dat duurzaam

tijdelijke bedrijfsruimte

Units met zonnepanelen huren: groene stroom

Een andere interessante ontwikkeling is het gebruik van groene stroom in de units. Het is nu mogelijk om de units te voorzien van zonnepanelen. Door een speciale constructie op het dak worden de zonnepanelen in de optimale hoek geplaatst om zonlicht op te vangen. Dit zorgt voor een duurzame energievoorziening voor zowel verwarming als elektrische apparaten in de unit. Door zonne-energie te integreren in modulaire units draagt u bij aan de vermindering van de ecologische voetafdruk, ongeacht waar deze units worden ingezet. Dit is een prachtig voorbeeld van hoe duurzaamheid de veelzijdigheid en duurzaamheid van modulaire units naar een hoger niveau tilt.

Samenstellen naar wens

Een goed voorbeeld zijn de units van RECO. Naast dat je bij RECO de units volledig kan samenstellen naar wens en voorzien van groene stroom, zijn de units ook energiezuinig doordat ze een hoge isolatiewaarde van 3,84 (RC) hebben. Ook zijn ze voorzien van HR++ dubbelglas en isolerende wandpanelen. Dit zorgt voor een aangename en energiezuinige werkruimte gedurende het hele jaar. Bovendien bespaart u met de ledverlichting in de units tot wel 70% op energieverbruik in vergelijking met traditionele tl-verlichting. De units van RECO dus dragen niet alleen bij aan duurzaamheid, maar besparen ook op operationele kosten.

In het kort, de wereld van modulaire units heeft grote sprongen gemaakt op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Moderne units bieden niet alleen veelzijdige en comfortabele ruimtes, maar zijn ook ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Bij RECO huurt u niet alleen units; wij voorzien uw gehele project van materieel. Voor meer informatie over het huren van units bij RECO of andere materieeloplossingen kunt u terecht bij RECO.eu.