Bulb Bouquet ambachtelijk – Met de start van het nieuwe jaar, is ook het seizoen van BulbBouquet begonnen.
De ambachtelijke tulpenschoven van Kwekerij Visschedijk zijn al jaren een groot succes in binnen -en buitenland. Ook dit seizoen zal BulbBouquet in verschillende kleuren en formaten de harten van vele Europese consumenten veroveren, zo verwacht het bedrijf.

Bulb Bouquet ambachtelijk

Ambachtelijk gebonden

Zorgvuldig met de hand geplukt en op een ambachtelijke manier gebonden. BulbBouquet is net even anders dan de oer-Hollandse bos tulpen. Doordat de bollen nog aan de tulpen vastzitten, kan deze ‘bos’ tulpen zelfstandig blijven staan. De bollen houden de bos sterk, waardoor de consument langer van de schoof kan genieten. Dit product is een ware eyecatcher.

Tulpenschoven

Bulb Bouquet

De afgelopen jaren is de populariteit van Bulb Bouquet toegenomen en is het zelfs online te koop, bijvoorbeeld via de webshop Frederique’s Choice.
Bulb Bouquet is natuurlijk ook verkrijgbaar bij tuincentra en bloemisterijen. De boeketten zijn te koop tot en met Pasen; in schoven van 10, 15 en 20 tulpen.

 

Kwekerij Visschedijk

Kwekerij Vissschedijk Is landelijk gelegen in het Twentse Bentelo. Ontstaan vanuit een agrarisch bedrijf met koeien en varkens. Om een beetje bij te verdienen is het bedrijf in ’86 begonnen met gladiolen en twee jaar later werd daar de tulpenbroei aan toegevoegd.

 

bulb bouquet

Europees succes

De kleurrijke tulpenschoven zijn niet alleen in Nederland een succes, ook buiten de landsgrenzen heeft BulbBouquet een flinke fanbase. Met name in Zuid-Europa heeft het merk de afgelopen jaren aan de weg getimmerd. Vele consumenten verrassen Kwekerij Visschedijk regelmatig met foto’s van hun vrolijke boeketten en plaatsen deze op hun social mediakanalen zoals Instagram en Facebook.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Het tulpenseizoen is van start!

Foto-credits: Fotostudio Gerard-Jan Vlekke