AMBT DELDEN – Bulb Bouquet. Met de start van het nieuwe jaar, is ook het seizoen van BulbBouquet begonnen. De ambachtelijke tulpenschoven van Kwekerij Visschedijk zijn al jaren een groot succes in binnen -en buitenland. Ook dit seizoen zal BulbBouquet in verschillende kleuren en formaten de harten van vele Europese consumenten veroveren, zo verwacht het bedrijf.

 

Bulb Bouquet

Ambachtelijk gebonden

Zorgvuldig met de hand geplukt en op een ambachtelijke manier gebonden; BulbBouquet is net even anders dan de oer-Hollandse bos tulpen. Doordat de bollen nog aan de tulpen vastzitten, kan deze ‘bos’ tulpen zelfstandig blijven staan. De bollen houden de bos sterk, waardoor de consument langer van de schoof kan genieten. Zowel binnen als buiten is dit product een ware eyecatcher.

Bulb Bouquet
De afgelopen jaren is de populariteit van Bulb Bouquet steeds verder toegenomen en is Bulb Bouquet ook online te koop via webshop Frederique’s Choice. Bulb Bouquet is vanaf heden beschikbaar bij tuincentra en bloemisterijen. De boeketten zijn tot en met Pasen verkrijgbaar in schoven van 10, 15 en 20 tulpen.

 

GroenVandaag publiceerde eerde over Bulb Bouqet, zie
Ambachtsproduct Bulb Bouquet een ware rage
Dutch Design Tulpen maken naam over de grens

 

Europees succes

De kleurrijke tulpenschoven zijn niet alleen in Nederland een succes, ook buiten de landsgrenzen heeft BulbBouquet een flinke fanbase. Met name in Zuid-Europa heeft het merk de afgelopen jaren aan de weg getimmerd. Vele consumenten verrassen Kwekerij Visschedijk regelmatig met foto’s van hun vrolijke Bulb Bouquet en plaatsen deze op hun socialmediakanalen zoals Instagram en Facebook.

 BulbBouquet wil de Europese consument graag inspireren met mooie en verrassende beelden en heeft de afgelopen jaren honderden fans verzameld op social media. Ook dit seizoen zal BulbBouquet blijven verrassen met inspirerende, nieuwe beelden en win-acties.

 
Foto-credits: Fotostudio Gerard-Jan Vlekke