De Lier – Syngenta FloriPro Services heeft haar complete violen collectie gebundeld in een gloednieuw merk: Do it right. Het merk biedt violen van een zeer consistente en betrouwbare kwaliteit in elke serie. Ook de houdbaarheid op het schap en de tuinprestaties spelen een belangrijke rol in de verdeling van deze series. Zo staan de producten er altijd prachtig bij, zowel op de winkelvloer als in de potten en tuinen van de consument.

violen

Colossus

 

Violen

Nieuwe kleuren

Do it right bestaat uit vijf series: de grootbloemige Delta en Colossus en de kleinbloemige Deltini, Endurio en Rocky. Alle kleuren binnen deze series zijn geselecteerd op basis van uniformiteit in groeigedrag en gelijktijdige bloei.

 

violen

Delta

Delta

Delta, de meest bekende en betrouwbare grootbloemige violenserie, is uitgebreid met drie nieuwe kleuren: White with Blotch Improved, Pure Violet Improved en Blue Morpho. Alle violen binnen de Delta-serie zijn uitstekend geschikt voor zowel najaars- als voorjaarsverkoop. De betrouwbare productie in combinatie met vroegbloeiende en uniforme planten, zelfs onder weinig licht, zorgen voor maximaal profijt.

violen

Endurio

Deltini

De kleinbloemige serie Deltini, krijgt er twee nieuwe kleuren bij: White Improved en Violet. De langverwachte violet kleur past uitstekend binnen de serie en is een waardevolle toevoeging binnen de serie.
De Deltini serie is een nieuwe generatie programmeerbare violen, welke geschikt is voor verkoop in packs en 9cm pot. De kleuren in de Deltini-serie zijn compact tijdens de teelt en produceren vele bloemen. De zee aan bloemen zorgt ervoor dat ze erg aantrekkelijk zijn.

 

violen

Rocky

Nog meer nieuws
Ook de kleinbloemige lijnen Endurio en Rocky komen met nieuwe kleuren. White Improved is een nieuwe kleur binnen dé kleinbloemige najaarsviolen serie Endurio. De verbeterde witte variant past beter binnen de serie qua plantbouw, bloei en tuinprestatie. Rocky introduceert maar liefst vier nieuwe kleuren. Rocky blijft hiermee in het standaard kleinbloemige segment de beste keus.

violen

Deltini

 

Flowerwatch getest

Alle series binnen Do it right zijn door Flowerwatch getest op houdbaarheid. Alle producten werden na een transportsimulatie van twee dagen onderworpen aan een 12-daagse test op het schap. Ter vergelijking werden andere violen in de test meegenomen. Bij de groep grootbloemige violen deed de Delta zijn goede naam eer aan, door zéér goed te scoren. Nagenoeg elke kleur komt zichtbaar beter uit de proef.
Binnen de kleinbloemige categorie is Deltini de onbetwiste nummer één in houdbaarheid op het schap. De planten blijven compact, behouden hun zbloemen én produceren zelfs nieuwe bloemen bij.

Voor meer informatie: www.doitdelta.nl.