ALMERE – Nieuw, de energieke tuinbatterij.Het gebruik van accugereedschappen neemt een vlucht in de wereld van tuinieren. Ze vergemakkelijken tuinklusjes, je bent sneller klaar en minder moe…! Accugereedschappen werken daarbij bovendien stil, stoten geen schadelijke CO2-gassen uit en trillen minder tijdens het gebruik. Ook de buren zijn er blij mee! In combinatie met optimale bewegingsvrijheid (geen elektriciteitskabel!) zijn accugereedschappen een belangrijke innovatie voor tuiniers.
 

Tuinbatterij

Tuinspecialist GARDENA introduceert een nieuwe accu (18V) met verhoogde capaciteit. Je kunt er in vergelijking met eerdere versies, 30% langer mee werken en hij past bovendien in elk type accu-handgereedschap van GARDENA. Van heggenschaar tot bladblazer en van grastrimmer tot snoeizaag. Dus met één accu heb je een batterij aan mogelijkheden!

Nieuw
De kwaliteit van de nieuwe GARDENA accu zie je niet, maar in het gebruik kom je er razendsnel achter. Met een volle accu kun je zo’n 80 minuten heggen snoeien of 60 minuten grastrimmen (ongeveer 1.500 meter graskant). Het opladen duurt maximaal 3 uur en de tuinbatterij is beveiligd tegen overbelasting en volledige ontlading. Bovendien is er geen sprake van zelfontlading als de accu een tijd niet gebruikt wordt. LED-indicatoren geven aan hoeveel capaciteit de accu heeft.

energieke_tuinbatterij

 

Gratis accu
Omdat de nieuwe tuinbatterij uitwisselbaar is, biedt GARDENA vanaf dit seizoen ook accugereedschappen aan zonder accu. De accu (met lader) is los verkrijgbaar. Voor wie extra lang wil doorwerken of met twee apparaten aan de slag wil, heeft GARDENA een unieke actie. Tot 31 juli 2017 krijg je bij aanschaf van één accu, via een refundactie, een tweede gratis.

Een GARDENA wisselaccu BLi-18 (inclusief lader) is verkrijgbaar voor € 84,99. GARDENA accugereedschappen zijn verkrijgbaar vanaf € 69,99 (zonder accu) en € 129,99 (met accu).

Kijk voor meer informatie op www.gardena.nl