Bloemenbon – Fleurop introduceert de Bloemenbon en vervangt daarmee de Nationale Bloemenbon. Deze vernieuwde cadeaubon is te verkrijgen bij de aangesloten bloemisten en onder meer Primera, Albert Heijn en Jumbo Supermarkten. De bon is besteedbaar bij 1.150 aangesloten bloemisten in heel Nederland en via fleurop.nl.

Bloemenbon

Online

De Bloemenbon is een giftcard met daarop een tegoed vanaf tien euro. De bon is verkrijgbaar in een cadeauenvelop of feestelijke geschenkverpakking. Heb je de bloemenbon online besteld? Dan wordt deze nog dezelfde dag per post toegezonden. De cadeaubon is vervolgens direct te besteden, zowel in één keer als in delen. Bij de bloemist of via de site kun je altijd het saldo van de bloemenbon checken. De giftcard is maar liefst vijf jaar geldig en gemaakt van duurzame biokunststof.

Bloemenbon_Fleurop
Fleurop-Bloemist

Fleurop bezorgt al ruim 90 jaar bloemen in heel Nederland. De boeketten kun je eenvoudig bestellen bij de bloemist zelf of via fleurop.nl. Online heb je keuze uit boeketten, bloemstukken, kamerplanten en cadeauarrangementen voor speciale gelegenheden zoals ‘Bruisend & Prosecco’, ‘Knuffel & Beer’ en ‘Dank je & Merci’. Bestel je voor 12.00 uur? Dan wordt het cadeau dezelfde dag nog bezorgd. Elk boeket heeft een vaasgarantie van minimaal zeven dagen. Doordat de organisatie deel uit maakt van een internationale organisatie kun je bovendien boeketten in zo’n 140 landen laten bezorgen.

Welke bloemen zijn er met Kerst?

Ieder seizoen – winter, herfst, lente en zomer – heeft de mooiste snijbloemen te bieden. Deze bloemen zijn in deze seizoenen goed beschikbaar en daarom erg populair. Een kerstboeket met amaryllis, gerbera of roos zijn vaak favoriet en worden veel gekozen in de kerstperiode, omdat ze het echte kerstgevoel bezorgen.Met een beetje geluk zijn zelfs de eerste tulpen al beschikbaar. Voor een echte kerstsfeer wordt een boeket vaak versterkt met typische kersttakken zoals dennentakken (de pinus) of rode besjes (ilex)!

Actie Vriendschapsdag

Fleurop bezorgt Nederlanders goed gevoel op Vriendschapsdag. De actie is bedoeld om Nederlanders stil te laten staan bij het belang van vriendschap en te inspireren werk te maken van hun vriendschappen. Hechte vriendschappen, verre vriendschappen, prille vriendschappen. Vriendschappen tussen klasgenoten, collega’s, buren, sportmaatjes of familieleden. “Vriendschappen zijn er in vele vormen”, vertelt Wendy Smit, marketingspecialist bij Fleurop. “Maar één ding hebben ze gemeen: ze doen het leven goed en maken de wereld een stukje beter. Want vriendschappen overbruggen generaties, culturen, landsgrenzen en geloven. Reden voor Fleurop om Nationale Vriendschapsdag groot te vieren en stil te staan bij onze vriendschappen.”

Meer over bloemisten

Lees ook deze artikelen op GroenVandaag: