VEENENDAAL – Fleurop introduceert de Bloemenbon en vervangt daarmee de Nationale Bloemenbon. Deze vernieuwde cadeaubon is te verkrijgen bij de aangesloten bloemisten en onder meer Primera, Albert Heijn en Jumbo Supermarkten. De bon is besteedbaar bij 1.150 aangesloten bloemisten in heel Nederland en via fleurop.nl.

Bloemenbon

Online
De Bloemenbon is een giftcard met daarop een tegoed vanaf tien euro. De bon is verkrijgbaar in een cadeauenvelop of feestelijke geschenkverpakking. Heb je de bloemenbon online besteld? Dan wordt deze nog dezelfde dag per post toegezonden. De cadeaubon is vervolgens direct te besteden, zowel in één keer als in delen. Bij de bloemist of via de site kun je altijd het saldo van de bloemenbon checken. De giftcard is maar liefst vijf jaar geldig en gemaakt van duurzame biokunststof.

Bloemenbon_FleuropOver
Fleurop bezorgt al ruim 90 jaar bloemen in heel Nederland. De boeketten kun je eenvoudig bestellen bij de bloemist zelf of via fleurop.nl. Online heb je keuze uit boeketten, bloemstukken, kamerplanten en cadeauarrangementen voor speciale gelegenheden zoals ‘Bruisend & Prosecco’, ‘Knuffel & Beer’ en ‘Dank je & Merci’. Bestel je voor 12.00 uur? Dan wordt het cadeau dezelfde dag nog bezorgd. Elk boeket heeft een vaasgarantie van minimaal zeven dagen. Doordat de organisatie deel uit maakt van een internationale organisatie kun je bovendien boeketten in zo’n 140 landen laten bezorgen.