Boost deze lente – Ken jij het ultieme tuingeluk? Krijg je vlinders in je buik als je rondkijkt in jouw tuin? Of erger je je vanuit binnen alleen maar aan de hoeveel tegels, de groene vijver en al het werk wat er op je afkomt? Kom dan dit voorjaar naar De Tuinen van Appeltern! Daar barst het tuinseizoen los vanaf 1 maart en worden volop workshops gegeven die jou en je tuin een boost geven.

Boost deze lente

Tips & Tricks

Wil je (nog) beter leren snoeien of wil je tips & tricks om je vijver op een natuurlijke manier helder te houden? Of wil je leren hoe je een duurzame groene tuin ontwerpt? Of wil je vooral leren hoe je met minder werk, meer van je tuin kunt genieten? Voor al deze thema’s kun je een 1-daagse workshop volgen in het Gelderse Appeltern. Je gaat tijdens de workshop, naast een stukje theorie, praktijkervaring en inspiratie opdoen in de ruim 200 voorbeeldtuinen, elk compleet ingericht in eigen stijl.

De ervaring leert dat de workshops snel volgeboekt zijn. Dus heb je interesse in één van de vele workshops die worden gegeven? Of wil je iemand een workshop cadeau doen? Ga dan snel naar www.appeltern.nl/kalender

boost deze lente in appeltern

Een nieuw seizoen

De Tuinen van Appeltern is het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Niet alleen biedt het park je interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends, het is ook een gezellig dagje uit. In De Tuinen van Appeltern staat de tijd even stil, even geen telefoon, geen haast, maar tijd voor elkaar. Laat je heerlijk onderdompelen in een pure en natuurlijke omgeving die met de seizoenen mee verandert.

Lees meer over het inspiratiepark in onze rubriek Appeltern op GroenVandaag.

Workshop Tuingemak

Tuinieren is voor iedereen wat anders. Maar wat we allemaal gemeen hebben, is dat we de tuin graag naar onze hand willen zetten. Dan hebben we het niet louter over de inrichting en de uitstraling, maar ook over de tijd die we over willen houden om er in te genieten. Niet de tuin, maar wij zelf zouden willen bepalen wanneer we er in willen gaan werken. Herken je dit, schrijf je dan in voor de workshop tuingemak van Appeltern.

Ben leert je de kneepjes van het vak en neemt je mee langs makkelijke en moeilijke tuinen. In een half dagje ‘Appeltern’ weet je precies wat je moet doen om tijd te winnen en toch een prachtige tuin te hebben.

TIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: 4 tips voor tuinverbetering

Meer lenteuitjes

Lees eens in de rubriek Uitjes op GroenVandaag.