HILVERSUM – Een bloembol die gegarandeerd uitgroeit en bloeit zonder dat je water hoeft te geven. Dat is mogelijk met de bloembollen uit de No Water Flowers®-serie. In deze speciaal geselecteerde en geteste bloembollen zit genoeg voeding en energie om tot bloei te komen in de huiskamer, zonder dat je er naar om hoeft te kijken. De bloembollen hebben bovendien een zeer decoratief uiterlijk door hun wax of zachte fluweel laag. De houdbaarheid is uitstekend en de bloei is gegarandeerd.

Bloembollen

No-Water Flowers

no water flowersDe originele No Water Flowers® zijn herkenbaar aan het label en het steuntje onder de bol. Beslist een kado om mee te voorschijn te komen.

Meer over de originele No Water Flowers® morgenmiddag in Robs Grote Tuinverbouwing en in de column op Plantplezier van tuinman Ivo.

Tuinman Ivo
Ivo Putman is de rechterhand van Rob Verlinden in het SBS6-programma Robs Grote Tuinverbouwing. Maar Ivo is ook het gezicht achter Plantplezier, het groenplatform voor iedereen die meer wil weten over tuinieren en de nieuwste trends in tuinland.

Robs Grote Tuinverbouwing
Elke zaterdag, 17.00 uur, SBS6.
Klik hier voor de volledige lijst van planten die in deze uitzending zijn gebruikt.