SLOOTDORP – Van 26 tot en met 29 april organiseert de Tulpenexcursie helikoptervluchten boven de tulpenvelden van de Wieringermeerpolder. Een team van Prince Helicopters is dat weekend in Slootdorp om de mensen te laten genieten van een blik op de tulpenvelden van boven. Er wordt gevlogen met een Enstrom 480, een helikopter die zeer geschikt is voor rondvluchten vanwege het feit dat alle gasten een gegarandeerde raamplaats hebben.

 

Helikoptervluchten

Deelname aan een helikoptervlucht kost € 49,95 per persoon, desgewenst kan de vlucht uitgebreid worden met extra vliegminuten. De vluchten worden georganiseerd in het weekend van de Bloemendagen Anna Paulowna, een mooi evenement om een uitstapje naar de Wieringermeer mee te combineren en de dag in het teken van bolbloemen te zetten.

Reserveren voor de helikoptervluchten

Reserveren van een helikoptervlucht boven de tulpenvelden kan via www.tulpenexcursie.nl. De kosten voor een vlucht van 6 minuten zijn € 49,95 per persoon, een 12 minuten durende vlucht kost € 79,95 per persoon. Voor alle personen geldt dat er een gegarandeerde raamplaats is voor optimaal zicht over de velden en de omgeving. Na afloop van de vlucht kunnen de deelnemers een foto van zichzelf maken in het tulpenveld van Kwekerij Siem Munster.