MAASDIJK – Hobbygroente en kruiden. Beekenkamp Plants Ornamentals presenteert Alfresco. Een nieuw concept voor hobbygroenten en kruiden. Alfresco bestaat uit een breed assortiment van geënte en niet geënte hobbygroente en kruiden. De best geselecteerde zaden en opgekweekt volgens de SKAL hygiëne regels.

Door de ruime ervaring in de teelt van zowel sier,- als groenteplanten is Beekenkamp Plants een sterke speler in de markt als het gaat om het uitleveren van betrouwbaar jong plant materiaal.

Hobbygroente en kruiden

Hobbygroente en kruiden

Alfresco

Alfresco betekent letterlijk: “lekker eten in de buitenlucht”. En dat is exact het doel van het hobbygroente assortiment. Naast een geweldige smaak en een breed assortiment, biedt Alfresco meer voordelen. Alfresco speelt in op alle actuele trends; gezonde voeding, vers eten, duurzaamheid, ontspanningen tijd voor jezelf én voor je gezin.

Hobbygroente en kruiden

Eigen mascotte

In het nieuwe Alfresco concept staat gemak, duidelijkheid én plezier centraal. Iedere plant heeft een eigen mascotte die de consument vertelt wat de eigenschappen van de plant zijn. Op de foto’s is duidelijk zichtbaar om welk product het gaat. Deze herkenbare, aantrekkelijke stijl maakt het voor de consument leuk en makkelijk om de juiste producten te kiezen en op te kweken.

“Met voordelen voor de handel, trade, kwekers én consument bedient Alfresco de hele supply chain. Het betrouwbare uitgangsmateriaal garandeert een kwalitatief goed eindproduct, het POS materiaal maakt het product een eyecatcher in de schappen en zorgt voor duidelijkheid en koopplezier bij de consument” aldus Sirekit Mol, marketing manager Beekenkamp Plants.

beekenkamp-plants

De voordelen van Alfresco samengevat

  • Geënte en niet geënte planten.
  • Strikte hygiëne regels.
  • Ruime ervaring in de teelt van zowel sier- als groenteplanten.
  • Alle zaden zijn afkomstig van bekende, gecertificeerde bedrijven met een hoogwaardige veredeling.

Al sinds 1951 staat het familiebedrijf Beekenkamp voorop als het gaat om innovaties. Van nieuwe trays tot unieke rassen uit de veredelingsafdeling in Maasdijk. Ruim 2.600 medewerkers wereldwijd werken met plezier in groenten-, pot-en perkplanten, verpakkingen en chrysanten.