OEGSTGEEST – De kop is eraf, het hoogseizoen van de snijhortensia is er weer. In menige vaas zal de snijhortensia weer pronken. Solo als eensteel of in combinatie met andere seizoensbloemen. De stijlvolle hortensia is een blikvanger in elk boeket.
En natuurlijk wordt de bloem vaak gebruikt in de bloemsierkunst, want met hortensia wordt elk bloemstuk een pronkstuk. Elke ruimte fleurt op met de kleurrijke hortensia-bollen. Inspirerend.

snijhortensia

waaier

 

Snijhortensia

Vanaf mei is snijhortensia weer volop verkrijgbaar. Om de bloemist een goed overzicht te tonen van het beschikbare assortiment en de aanwezige kleuren hebben hortensiakwekers een kleurenwaaier beschikbaar gesteld, die ook voor de consument behulpzaam is.
Ruim 80 variëteiten, zowel vers, classic als de specials zijn op kleur gesorteerd. Inclusief de belangrijkste verzorgingstips.
Met de nieuwe assortimentswaaier spelen de kwekers in op een behoefte die bij veel bloemisten leeft. Er zijn inmiddels bijna 10.0000 waaiers aangevraagd.

 

snijhortensia

kleurrijk

snijhortensia

landelijk

 

Inspiratie

Ook de bloemenplatforms Flower Factor en Bouquet Tales inspireren op geheel eigen wijze met de volumineuze snijhortensia.

 

 

 

snijhortensia

bruidswerk

Bruidswerk

Met het trouwseizoen in het vooruitzicht wordt de bloem op consumenten-bruidsplatforms in Nederland en het Verenigd Koninkrijk gepromoot als dé stijlvolle bruidsbloem.
The Perfect Wedding, The Gay Wedding Guide and Wedding Ideas Magazine tippen hydrangea als ‘must have’ bruidsbloem. De kleuren en vorm van de hortensia lenen zich heel goed voor prachtige, uitbundige foto’s.

Meer foto’s en inspiratie op www.hydrangeaworld.com