OEGSTGEEST – Coloured by Gerbera komt met nieuwe inspiratie voor dit najaar. In vier moodboards tonen zij de bloementrends voor herfst, winter en kerst 2018. De inspiratiebeelden voor de herfst zijn opgedeeld in twee categorieën: Styling Light en Styling Dark.
De basiskleuren van de gerbera zijn wit, rood, geel, roze, paars, oranje en groen. De bloem is er ook tweekleurig, meerkleurig en in diverse van de basiskleuren afgeleide kleuren. Het prachtige hart van deze bloem kan zwart of groen zijn. Volop keuze in kleur.
Kortom: met Gerbera kan je dus prachtig stylen.

Dit artikel is verzorgd door Coloured by Gerbera 

inspiratie gerbera

 

Inspiratie

Met Gerbera

 

Herfstinspiratie: Light & Dark

Fan van lichte kleuren? Dan is Styling Light jouw stijl. Denk aan bloemen in warme felle kleuren zoals rood, oranje, geel en roze. In combinatie met oude tafels en vazen is dit helemaal trendy. Gek op donkere tinten? Bekijk dan Styling Dark. Combineer dit met heldere rode, paarse en gele bloemen.

 

inspiratie gerbera

Winterinspiratie: Powder Pastels & Surprising X-Mas Light & Dark

De bloemenstyling van de winter staat in het teken van zachte poedertinten als roze, perzik, zachtgeel en wit. Dit staat fantastisch in combinatie met oude, stoere materialen. Deze Kerst zien we een verrassende trend. We brengen de zon naar binnen met vrolijke gele en puur witte bloemen. Dit gecombineerd met gouden of bronzen elementen zorgt voor een sprankelende Kerst.

 

inspiratie gerbera

 

 

Voor meer beelden zie de website van Coloured by Gerbera. En bekijk de ‘behind the scenes’ video op Facebook of Instagram.

 

  

Iets te vieren?

Lees ook deze artikelen op GroenVandaag: