DUIVEN – Intratuin Duiven is uitgeroepen tot de beste kerstshow van Nederland. Dit is het tweede achtereenvolgende jaar dat deze prijs in Duiven belandt. En de derde keer in de afgelopen 5 jaar. Intratuin Duiven deelt deze prijs met Tuincentrum Leurs in Venlo.

De jury bestaande uit de branche-organisatie, retaildeskundigen en journalisten bezochten en beoordeelden de kerstshows. In haar rapport schrijft de jury over Intratuin Duiven: “…een publiekstrekker voor groot en klein, helemaal compleet met een overweldigende kerstbeleving. ”

 

kerstshow

Kerstshow

De kerstshow in Duiven is 8.000 m2 groot. Het pronkstuk is onder andere de feeërieke roltrap. Elk jaar bewonderen zo’n half miljoen klanten deze kerstshow. De medewerkers van Intratuin Duiven zijn natuurlijk trots om deze prijs weer te mogen ontvangen.
De opbouw van de show start ieder jaar op 1 september en neemt 6 volle weken in beslag. Het creatieve team in Duiven start een jaar voor de bouw al met de eerste schetsen. De presentaties worden vervolgens volledig ontwikkeld en gebouwd door eigen personeel.

 

kerstshow Zie GroenVandaag facebook voor een filmpje van Intratuin Duiven en een tour door tuincentrum Leurs.

Meer kerstshows zien? Kijk op bestekerstshow.nl.

En natuurlijk: Christmaholic voor onbegrensde inspiratie.

 

Zin in een alternatieve boom: wat denk je van deze de Kerstspiraal. Praktisch en bovendien hip.

 

Kerstfair en kersttafel

TIP: Kerstfair Huize Doorn. Met ruim 90 specialisten, smaakmakers, trendsetters en vakmensen. Brocante & vintage, delicatessen, en tuinhaarden & BBQ’s. Interieur accessoires en outdoor boots. Winterse wollen fashion, sjawls & tassen. Goud & edelsmeden, kunstenaars en nog veel meer…. Maar vooral héérlijk kerstshoppen en inspiratie opdoen.

kersttafel, intratuin

INTRATUIN-TIP: de Kersttafel

Met Kerst maken we altijd net even wat meer werk van onze eettafels. We gebruiken mooi servies of combineren verschillende serviesdelen en stijlen met elkaar. De eettafel speelt een belangrijke rol in dat geheel. Het is de centrale plek waar we samen zijn, gesprekken voeren en lekker eten en genieten. Met groendecoraties en kaarsen maak je het plaatje voor de kerstdagen vervolgens compleet. Een prettige sfeer aan de kersttafel zorgt er bovendien voor dat je gasten zich op hun gemak voelen. Zo kun je samen lekker lang natafelen en genieten van al het heerlijks!