Kerstboomspiraal – De kerstboomspiraal is de perfecte oplossing voor wie iets anders wil dan een echte of nepboom. Modern, fris, praktisch en creatief: dát is de kerstboomspiraal.

Kerstboomspiraal

kerstboomspiraal

Clematis

De metalen spiraal, die oorspronkelijk bedoeld was voor de Clematis om haar bloemen omheen te krullen, bewees al spoedig haar multi functionaliteit. Met een paar lichtjes, kerstballen en fleurige slingers doet de spiraal volledig dienst als kerstboom. Uitstekende sparrentakken dicteren niet langer hoe jouw versieringen eruit komen te zien. Het fantastische is dat je het zo sober of uitbundig kunt maken als je zelf wilt.

Gezellig en licht, het nieuwe kerstgezicht

Door de uitlopende cirkelende vorm naar beneden, krijgt de spiraal al van nature een kerstboom-vorm. De metalen stellage is gemakkelijk op te hangen aan het plafond, en is indien wenselijk ook verkrijgbaar met een stang om op de grond te plaatsen.

Kerstmis

Kerstmis klaar? Eenvoudig opklapbaar!
Nog een geweldig voordeel van de kerstboomspiraal boven een echte of onechte kerstboom, is dat die zeer eenvoudig op te bergen is. In elkaar geklapt past het gemakkelijk achter de bank of de kast.

Ieder seizoen, iets mee te doen
Als je traditiegetrouw de kerstballen na Driekoningen weer opruimt, kun je de metalen vorm omtoveren tot een vijf-sterren vogelhotel. Vetbollen, huisjes en pinda-slierten maken het een prachtige plek voor vogels om tijdens de winter te vertoeven. In het voorjaar kan de spiraal weer terug naar haar wortels; met een Clematis erom heen gewikkeld. Maar je kunt ook je bloemschiktalent aanwenden. 
Enfin, laat je eigen magie er maar op los!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Je kan het spiraal pakket naar wens samen stellen:

-voor buitengebruik heb je nodig: spiraal, 2 grondankers en middenpin
-voor binnengebruik heb je nodig: spiraal, middenpin en voet; voor gebruik aan het plafond is alleen een spiraal nodig
-de spiraal is gemaakt van 7 mm dik verzinkt staaldraad, kan dus niet roesten
-de voet is onbehandeld en kan wèl roesten, denk om het tapijt, er zitten wel anti kras dopjes aan de uiteinden
-bij het omwikkelen van de 12 meter metaaldraad is MEER dan 12 meter materiaal nodig ( lampjes, guirlandes enz.)

Voor meer informatie over de kerstboomspiraal, zie De Tuinfee