NIEUWEGEIN – Op het vakevent Tuinzaken Retail Experience, wat op 7 en 8 februari plaatsvindt in Nieuwegein, presenteert Thermoflor de nieuwe foodhall van Intratuin Breda op levensgroot formaat. Breda is de eerste locatie in Nederland waar dit nieuwe entree-concept door Intratuin wordt toegepast.

Foodhall

De foodhall biedt een keur aan verse groentes, fruit en vlees, geleverd door specialisten uit de regio. Het ruime aanbod en de goede kwaliteit zorgt voor meer interactie met de klant. Intratuin Breda ziet sinds de opening eind 2017 een groeiend aantal tuincentrumbezoekers shoppen in de entree. Strategisch gezien ligt de versruimte dan ook slim twee keer op de route van de tuincentrum klant, zowel bij het binnenkomen als het verlaten van het tuincentrum.

foodhall

 

Nieuwe entree wordt optimaal benut
De foodhall is gevestigd in de nieuwe entree van 1.000 m2 die voor dit doel volledig is omgebouwd. Thermoflor realiseerde de ombouw volgens een ontwerp van Breddels Architecten. Door een extra verdiepingsvloer van 500 m2 in te bouwen, biedt de entree verder nog ruimte aan de informatiebalie, de kassa’s, een koffiehoek, bloemenwinkel en de kantoren. Voor de inrichting van de entree tekende de Haan Group.

Zoe ook de Facebook-pagina van Intratuin Breda.