SHOP – De Coffea arabica in weckpot zorgt voor zichzelf en is de ideale plant als je beginnende groene vingers hebt. Je kan het pakket namelijk helemaal zelf in elkaar zetten. De pot bootst de natuurlijke luchtvochtigheid van het leefklimaat van de plant na, waardoor de weckpot kan beslaan. Doordat de lucht met zijn voedingstoffen constant gerecycled wordt, kun je maanden plezier hebben van de plant zonder externe verzorging.

Weckpot

De Coffea arabica wordt ook wel koffieplant genoemd en komt uit Ethiopië. De plant groeit normaal gesproken in tropische en warme gebieden en is daar verantwoordelijk voor maar liefst 75% van de koffieproductie.

 

coffea-arabica-in- weckpot01       coffea-arabica-in-weckpot

Verzorging
-De plant zorgt voor zichzelf. Het is belangrijk om de weckpot gesloten te houden om het klimaat in de pot niet te verstoren.
-Plaats de plant op een lichte plek maar niet in de volle zon.
-Plaats de plant op een plek waar de temperatuur constant is, het liefst op kamertemperatuur.
-Minimaal 15°C en maximaal 25°C.

Planten en gezondheid
Een huis is pas een thuis wanneer je er echt tot rust kunt komen, daarbij zijn planten onmisbaar. Planten zijn namelijk veel meer dan alleen een mooie aanvulling op het interieur; ze breken schadelijke stoffen actief af en maken zuurstof uit CO₂.

Meer informatie zie: www.greenlifestylestore.nl