DE LIER – Het nieuws van Hydrangeaworld dat de hortensia de luchtvochtigheid in de woonkamer verbetert, is de afgelopen maanden niet onopgemerkt gebleven. Ook Koffietijd wijdde er afgelopen afgelopen vrijdag een item aan. Om de kijker mee te nemen in de werking van de kamerplant, bezocht het team van Koffietijd de Lierse hortensiakwekerij. Ze raakten verwonderd over de prachtige planten die er staan en vragen Robin van Dijk z’n hemd van het lijf.

Bekijk hier  het RTL film-item over de kamerhortensia.

hortensia

 

 

 

Smoked Hortensia

Ook heeft Dijk van Dijk met de introductie van de SMOKED Hydrangea een doorbraak gebracht in de traditionele hortensia markt. De geverfde hortensia is met haar stoere uiterlijk in kartonnen tray een opvallende verschijning.

Robin van Dijk: “Met de SMOKED Hydrangea spelen wij in op de marktkansen die we zien bij de consumentengroep die houdt van bijzondere producten, en hiermee een eigen identiteit aan het interieur geeft. Anders dan anders, maar met de kwaliteit die men van een product als kamerhortensia verwacht. Niet voor niets is gekozen voor de tekst Freedom with a sense of individuality op het label. Deze rebelse bloem doet het op haar manier en toont schoonheid met een zwartgeblakerd randje.”

 

It runs in the family
Familie Van Dijk kweekt hun gewassen met hart en ziel. Van groenten en fruit in 1928 naar Hydrangea’s sinds 1990. Robin van Dijk is samen met zijn broer Marc van de derde generatie. Robin is een echte Meesterkweker. Hij ‘ademt’ hortensia. Niemand kan zijn meesterschap in hortensia’s, zijn oog voor detail en visie op de markt overtreffen.