LEPELSTRAAT – Na een jaarlang testen introduceert Meewisse Orchids uit het Brabantse Lepelstraat een luxe kadoconcept voor Oriental Summer. Het is een exclusieve snij-Cymbidium van hoge kwaliteit in een glazen cilindervaas.

Cymbidium

De Cymbidium als kado is verkrijgbaar in verschillende tinten groen, geel, wit en roze en aan de lange steel (50 cm) zitten minimaal 10 bloemen. Speciale ‘kristallen’ bolletjes onder in de vaas geven vocht af aan de bloem. De Oriental Summer snijcymbidium kan tot wel drie weken bloeien. Het luxe kant en klare bloemengeschenk is jaarrond verkrijgbaar.

snij-cymbidium

Kadoverpakking
Kweker Marcel Meewisse: “We presenteren Oriental Summer als een kado voor bijzondere momenten in het leven. De luxe geschenkverpakking met aquareltekeningen geeft het cadeau extra cachet. Het afgelopen jaar hebben we uitgebreid getest, zaken aangepast, en reacties van een consumentenpanel in kaart gebracht. Die waren zeer positief. Vandaar dat we nu met nog meer enthousiasme het exclusieve kadoconcept voor snij-Cymbidium presenteren aan kadowinkels, webshops, warenhuizen, tuincentra, exporteurs en groothandelaren in Europa.”

Meer informatie: www.meewisseorchids.nl.