OEGSTGEEST –  De Maaskade in Rotterdam, de PC Hooftstraat in Amsterdam, de IJsselbrug bij Deventer en stadscentra van onder meer Roermond en Apeldoorn zijn maar een kleine greep uit de lange rij locaties waar de kleurenpracht te zien is van heesters, hagen, klimplanten, hanging baskets, rozen, coniferen en vaste planten.

Fleurige stadscentra

 

bruggen met bloemen

Groene leefomgeving
Overheden, organisaties voor landschappelijk- en cultureel erfgoed, kantoorcomplexen, winkelcentra en zorg- en recreatieve instellingen zien steeds meer het belang en voordeel van groen in de directe leefomgeving.

De Darthuizer Groep is gespecialiseerd in pasklare groenoplossingen voor opdrachtgevers die de openbare ruimte in dorpen en steden met groen aantrekkelijker en sfeervoller willen maken. Behalve het leveren van diensten op het gebied van groenontwerp, aanleg en onderhoud is het bedrijf ook de bedenker van concepten zoals Oase Lease voor bloeiende accenten in de stedelijke omgeving en Mobilane voor gevelbeplanting, erfafscheiding en geluidswering.

 

groene gevel Nike

Gevel Nike België
Buiten Nederland is een van de meest aansprekende projecten de groene gevel van het Europese distributiecentrum van Nike in België en in het Londense winkelcentrum Bracknell zijn imposante groene gevels gerealiseerd. Een sportschool in het Duitse München is verrijkt met een LivePanel plantenwand in het interieur.