UTRECHT – VoorKeur is een testwinkel waar ondernemers in bloemen & planten en groente & fruit hun producten of concepten kunnen testen, voordat die in de markt wordt gezet. Het publiek kan kennis maken met deze nieuwe producten en hun VOORKEUR daarover uitspreken. Met die kennis kunnen ondernemers vervolgens bepalen of zij het product al dan niet aangepast aan de voorkeur van de consument introduceren.

 

Voorkeur

Margriet Winter Festival
Tijdens het Margriet Winter Festival van 18 tot en met 24 november in de Jaarbeurs te Utrecht, zal de ‘Voorkeur Conceptstore’ aanwezig zijn op het groenplein van groenstylist Romeo Sommers, bekend van TV.

u-care, testwinkel voorkeur op margriet winter festival

U-Care
Op het groenplein wil kwekerij Opti-flor graag de mening van de consument over haar nieuwe Orchidee cadeauconcept U Care. U Care is een nieuw cadeauconcept met een orchidee en een op maat te maken verpakking. Door middel van een uniek watergeefsysteem hoeft de orchidee maar één keer in de 3 à 4 weken water te krijgen. De kweker van het product wil graag weten wat de consument ervan vindt om al dan niet het product aan de passen naar de resultaten van het onderzoek.

Tijdens de beursdagen wordt de plant verkocht voor € 6,00 in plaats van € 9,95.

Margriet Winter Festival is hét grootste overdekte winterfeest van Nederland met allerlei leuke activiteiten, shops, diverse optredens, workshops, modeshows en nog veel meer. Het is een jaarlijks terugkerend evenement dat dit jaar voor de zestiende keer wordt gehouden, zie Margriet Winter Festival.

Word Voorkeurder
Ben jij gek op bloemen & planten? Vind jij het leuk om te testen? Dan kan je je via deze link aanmelden als VoorKeurder.

 

Zie ook: Margriet Winter Festival.