21ste editie Libelle Zomerweek – Afgelopen week is met groot succes de 21ste editie Libelle-Zomerweek gevierd. Maandag opende Libelle hoofdredacteur Hilmar Mulder samen met Patty Brard de Zomerweek met een sprong in de ballenbak.

21ste editie Libelle-Zomerweek

Aftrap zomerseizoen

De week was voornamelijk zonovergoten en daarmee de perfecte aftrap van het zomerseizoen. Met meer dan 120 optredens, 15.000 workshopplekken, vele gelukkig makende activiteiten, meer dan 350 shops en een gevarieerd aanbod aan eten en drinken bood Libelle Zomerweek afgelopen week weer voor ieder wat wils.

libelle zomerweek
Theater

In het Libelle Theater werd er volop gedanst en meegezongen met de swingende optredens van onder andere Jan Smit, Lange Frans, Do, Maan en Berget Lewis.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Libelle Zomerweek in teken van Disco & Love

Interviews

Bastiaan van Schaik presenteerde de geluksquiz van Libelle TV en Ebru Umar interviewde dagelijks verschillende auteurs en columnisten. Daarnaast werden er prachtige creaties gemaakt tijdens de workshops en zorgde de make-over van Rob Peetoom voor een geluksmoment.

Volgend jaar wordt Libelle Zomerweek gehouden van maandag 21 mei tot en met zondag 28 mei op het Almeerderstrand van Almere.

Locatie

AlmeerderstrandIJmeerdijk 1
1309 BA Almere

Dít maakt jullie dagje uit onvergetelijk!

  • Ontdek een uitgebreid aanbod van vrolijke kraampjes met unieke producten. Op de Zomerweek vind je alles voor een perfecte start van de zomer.
  • Luid de zomermaanden in met feestelijke optredens van bekende artiesten en ontmoet je favoriete auteurs én columnisten van Libelle en Margriet.
  • Trakteer jezelf op lekkers uit diverse foodtrucks en proef de smaken van de zomer.
  • Volg creatieve workshops met een zomers tintje. Of je nu van kunst, handwerk of culinaire creaties houdt, er is voor ieder wat wils.

Kijk ook een op de site van het tijdschrift.