AARLE-RIXTEL – De Yoepplanter is een design plantenbak die verrijdbaar is, modulair en dankzij allerlei accessoires volledig aanpasbaar aan je eigen smaak. Dit slimme en unieke concept van de Nederlandse ondernemer Frank van Bokhoven wint momenteel aan populariteit in Nederland én Europa.

Yoepplanter

Met de introductie van de ‘Yoepplanter’ maakt Van Bokhoven een einde aan het gesjouw met zware plantenbakken in de tuin en op het balkon en speelt hij in op de toenemende behoefte om tuin, terras en balkon snel en makkelijk te kunnen aanpassen.

Einde aan het gesjouw
Vrijwel iedereen met een tuin of balkon heeft er een paar staan: grote plantenbakken. Zodra het voorjaar aanbreekt en de tuin of het balkon wordt opgeknapt, steekt de ergernis de kop op: de plantenbakken zijn zo zwaar dat ze nauwelijks te verplaatsen zijn. Daar maakt de Yoepplanter een einde aan: dankzij het gepatenteerde systeem is de plantenbak makkelijk en snel verrijdbaar.

Yoepplanter

Flexibiliteit in tuininrichting

De Yoepplanter biedt uitkomst voor iedereen die zijn tuin, terras of balkon zelf graag onderhoudt en inricht. De verrijdbare bak maakt het mogelijk om de inrichting van de tuin, terras of balkon steeds naar wens aan te passen maar ook om kostbare, niet winterharde planten elke lente of herfst makkelijk te verplaatsen. De Yoepplanter maakt tuin, terras en balkon aanpasbaar aan elke gelegenheid, aldus Van Bokhoven: “Voor veel mensen is de tuin een plek om even bij te komen of om juist een feestje te vieren. Dat betekent dat die tuin moet voldoen aan hun wensen, op elk moment. Doordat de Yoepplanter zo mobiel is kun je de inrichting van je terras steeds aanpassen, afhankelijk van de situatie.”

Primeur: volledig aanpasbaar design
De Yoepplanter is de eerste design plantenbak die kan worden aangepast aan de eigen smaak. Enerzijds doordat je er – dankzij de modulaire onderdelen – makkelijk een bankje van kan maken, desgewenst met een ledlamp op zonne-energie. Anderzijds doordat de bak kan worden bedrukt met elke mogelijke bedrukking naar wens. Van een moderne strakke print, een zakelijk logo tot een foto van de kleinkinderen. De print wordt gerealiseerd met een weerbestendige UV-Solvent inkt of met een van de nieuwste trends; sublimatie. Hiermee kan een ‘high definition’ afbeelding verkregen worden op een metalen paneel. Natuurlijk is de bak ook verkrijgbaar in een effen basis uitvoering, bijvoorbeeld van Corten staal, RVS of MDF (voor gebruik binnenshuis). Van Bokhoven: “Op een ander kleurtje na, is het uiterlijk van de plantenbak in de afgelopen decennia nauwelijks veranderd. Raar eigenlijk, als je bedenkt hoe snel interieur- en decoratietrends veranderen. Precies de reden waarom we de prints en het design van de Yoepplanter continu zullen aanpassen op basis van de behoeften van onze klanten en natuurlijk de laatste trends. Dat maakt de plantenbak echt weer een decoratief object in de tuin en of het interieur.”

 

Verovering Europa
Momenteel of zeer binnenkort is Yoepplanter online verkrijgbaar via yoepplanter.com, buitenleven.nl, tuin-online.nl en quofi.nl. Daarnaast zijn er al tientallen bakken geleverd binnen Europa, waaronder Kopenhagen, Berlijn, Stuttgart en Luzern. In verband met de vraag vanuit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is er sinds deze week ook een Duitse versie van de website.

Prijs
De prijs van een Yoepplanter begint met de basisbak van € 38,95 welke standaard geleverd wordt met de grote wielen. Daarna kan de bak worden gecompleteerd met een set panelen naar keuze. Voor €119,95 is een complete Yoepplanterset met Sendzimir (zink) panelen verkrijgbaar.