OEGSTGEEST – Hortensia Forever&Ever Pink wordt samen met een roze Elho terraspot op de Libelle Zomerweek gepresenteerd als De Libelle Plant-Pot combinatie. In de Libelle shop, die volledig roze is ingericht, wordt de prachtige combinatie groots geëtaleerd.

Hortensia

De keuze van Libelle is gevallen op Forever&Ever vanwege het feit dat de hortensia’s enorm bloemrijk zijn. De plant bloeit zeer uitbundig vanaf het voorjaar tot diep in het najaar. En dat ieder jaar opnieuw. Forever&Ever is een zeer gebruiksvriendelijke hortensia-soort en geschikt voor iedereen. Met deze hortensia’s kan iedereen een schitterende bloemenzee in de tuin creëren, zelfs als je geen groene vingers hebt. Perfect passend voor de volledige Libelle doelgroep.

In combinatie met de roze ”Loft Urban” terraspot van Elho kan de consument helemaal het volledige seizoen zorgeloos genieten. Dankzij het ingebouwde waterreservoir in de terraspot blijft de hortensia mooi, zonder dat je ze keer op keer water moet geven. De planten vragen (uiteraard) bij warm weer voldoende water, maar hebben verder vrijwel geen aandacht nodig.

Forever&Ever1        Forever&ever3Forever&Ever2

Forever&Ever
De onderhoudsvrije Forever&Ever is uniek vanwege het feit dat ze bloeit op één- en meerjarig hout met behoudt van de sterke takken. Dit in tegenstelling tot andere Hydrangea macrophylla’s. Elke tak geeft dus een bloem, ongeacht snoei of vorst. Deze hortensia groeit ook na jaren niet hoger dan ongeveer 90 cm, dus ideaal voor kleine tuinen en balkons en in pot. De Forever&Ever is verkrijgbaar in vier intense kleuren.

Libelle Zomerweek
De Libelle Zomerweek is een belevenis met modeshows, proeverijen, artiesten, ontmoetingen met politici, interviews, Libelle-columnisten en nog veel meer. Dit evenement trekt jaarlijks 85.000 bezoekers. Het thema van 2016 is ‘Let’s dance’. Het evenement heeft dit jaar haar 20-ste editie en vindt plaats van 23-29 mei op het strand van Almere. Op de site van Libelle Zomerweek is een video te zien met een impressie van de eerste dagen.