Festival Colours – De feestelijke tuinbloeierproductlijn Festival Colours -wat een toepasselijke naam- van Kwekerij Wouters is dit jaar overal zichtbaar op het festivalterrein van de Libelle Zomerweek (21-27 mei).
Drie inspiratietuinen én meer dan 150 enorme sierpotten, bigbags en autobanden worden gevuld met unieke, kleurrijke tuinbloeiermixen. Jaarlijks bezoeken meer dan 70.000 mensen de Libelle Zomerweek.

Festival Colours

festival colours

Libelle Zomerweek

In 2017 organiseerde Kwekerij Wouters speciale workshops tijdens de Libelle Zomerweek waarin meer dan 1.500 consumenten kennis konden maken met de tuinbloeier van Festival Colours. Dit jaar gaat de kwekerij nog een stapje verder en zorgt als hoofdsponsor voor vrolijke tuinbloeier-inspiratie.
“We laten de consument zien hoe snel je gemakkelijk sfeer kunt creëren met tuinbloeiers en potten, in jouw eigen stijl”, vertelt Margit Wouters namens de kwekerij. “De plantmixen maken indruk door hun kleur en bloeiwijze, maar natuurlijk laten we ook zien dat onze Aqua Easy®-sierpotten de tuinliefhebber ontzorgd.”

libelle zomerweek

Vijf jaar bloeiers

Dit jaar is de tuinbloeier Festival Colours vijf jaar verkrijgbaar en heeft zich succesvol bewezen in de markt. De bloeiers zijn is breed verkrijgbaar in Nederland. Kwekerij Wouters bouwt mede door dit soort events verder aan het sterke merk én de bekendheid van Festival Colours bij de consument.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Festival-Colours kleurt Libelle Zomerweek

Vlog bloemen snoepreisje

Libelle vlogster Angelique maakte naar eigen zeggen ‘een bloemensnoepreis’ en bezocht Kwekerij Wouters op locatie.
De vlogster inspireert de Libelle-fans met bloeiende tuinbloeiers, die zij straks tijdens de Libelle Zomerweek volop gaan zien.

Bekijk de vlog

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Kwekerij Wouters

Met ruim 44 hectare kassen is Kwekerij Wouters een belangrijke speler in de markt op het gebied van eenjarige seizoensplanten. De seizoensplantenkwekerij teelt elk seizoen een ander assortiment planten. De teelten volgen elkaar op en hebben een ding gemeen; het zijn bloeiende planten vol kleur! Medio februari begint het met primula’s en violen, het jaar wordt afgesloten met poinsettia’s, kerststerren. Daartussen een flink assortiment een- en tweejarige seizoensproducten zoals petunia’s, geraniums, salvia, calibrachoa en bolchrysanten.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Geen nachtvorst meer, haal dan je geraniums