ALMERE STRAND – Afgelopen week is met groot succes de 21ste editie van de Libelle-Zomerweek gevierd. Maandag opende Libelle hoofdredacteur Hilmar Mulder samen met Patty Brard de Zomerweek met een sprong in de ballenbak.

 

Libelle-Zomerweek

Aftrap zomerseizoen
De week was voornamelijk zonovergoten en daarmee de perfecte aftrap van het zomerseizoen. Met meer dan 120 optredens, 15.000 workshopplekken, vele gelukkig makende activiteiten, meer dan 350 shops en een gevarieerd aanbod aan eten en drinken bood Libelle Zomerweek afgelopen week weer voor ieder wat wils.

libelle zomerweek

In het Libelle Theater werd er volop gedanst en meegezongen met de swingende optredens van onder andere Jan Smit, Lange Frans, Do, Maan en Berget Lewis.

Bastiaan van Schaik presenteerde de geluksquiz van Libelle TV en Ebru Umar interviewde dagelijks verschillende auteurs en columnisten. Daarnaast werden er prachtige creaties gemaakt tijdens de workshops en zorgde de make-over van Rob Peetoom voor een geluksmoment.

Volgend jaar wordt Libelle Zomerweek gehouden van maandag 21 mei tot en met zondag 28 mei op het Almeerderstrand van Almere.