ZEIST – ‘Bloemen met smaak’ is een stijlvol, creatief boek over eetbare bloemen. Want wat is er leuker dan het versieren van je verjaardagstaart, salade of toetje? Eetbare bloemen zijn vrolijk, feestelijk, smaakvol en verbinden je met de natuur. Dit boek laat zien welke er geschikt zijn om je maaltijd op te fleuren – en biedt vele andere toepassingen, creatieve tips en verrassende recepten. Met puur eten en meer natuur om lekker van te genieten.



Eetbare bloemen met smaak

van Anna Koster

Elk vanuit hun eigen specialisme, geven 20 experts hun top 5’, onder andere Modeste Herwig, Natascha Boudewijn, Rob Baan, Daniëlle Houbrechts en de dieren van Artis.

Bloemen met smaak

Praktisch
-Auteur: Anna Koster
-Prijs: € 21,95
-Verschijnt eind april 2017
-KNNV Uitgeverij
-ISBN: 9789050116053
-Pagina’s: 160 p.
-Formaat: 21,5 x 21,5 cm
-hardcover, full colour

Omschrijving
-50 bloemen die geschikt zijn om op te eten
-recepten, weetjes en praktische tips
-met overzichtelijke samenvatting op de losse uitklapkaart
-volop inspiratie

info@knnvuitgeverij.nl

Anna Koster is een ‘bloemenconnaisseur’. Met haar bedrijf Floral Touch inspireert ze mensen om meer met eten uit de natuur te doen. Met haar workshops ‘bloemenbonbons maken’, presentaties, trainingen en bloemenproeverijen verbindt ze je met de natuur en de seizoenen.

intro-foto: RGB stock, Hara18, Debby Gerhardt

Eetbare bloemen heb je in soorten en maten en zijn zo oud als de mensheid. Maar de flinke media-aandacht hiervoor is pas van de laatste jaren. Eetbare bloemen zijn een trend, eentje waarvan watchers menen dat die zich doorzet.



Nog meer eetbare bloemen