BLEISWIJK – Van der Velde Waterplanten uit Bleiswijk introduceert Amazingworld. Het nieuwe groenconcept is ontwikkeld om kinderen van 3 t/m 12 jaar op een leuke, educatieve en eenvoudige manier kennis te laten maken met planten.Amazingworld

Amazingworld bestaat uit vier producten: Waterworld (waterplanten), Desertworld (cactussen), Swampworld (vleesetende planten) en Veggieworld (kweekset voor groenten). Er zijn diverse varianten leverbaar: een starter kit (plastic beker), een premium kit (glazen pot) en een expert kit (kunststof terrarium). Het concept vraagt nauwelijks onderhoud. Leuk om te hebben, geschikt als geschenkartikel en verkrijgbaar met cadeaudraagtas.

Groenconcept_Veggieworld    Groenconcept Desertworld_glazen

Zo werkt het
Amazingworld bestaat uit planten die in een pot (met deksel) of terrarium zitten. De gesloten deksel zorgt dat de vochtigheid op peil blijft en dat er dus nauwelijks water gegeven hoeft te worden. De producten zijn visueel extra aantrekkelijk gemaakt voor kinderen. Zo bevat Waterworld vrolijke visjes (van kunststof) en zijn de cactussen ‘aangekleed’ als Mexicaantjes inclusief een sombrero. Veggieworld is een kweekset die bestaat uit een groeibeker met een samengeperst substraat dat door toevoeging van water verandert in een voedingsbodem. Kinderen stoppen er zaadjes in en doen vervolgens de deksel erop. Binnen 4 weken ontstaat een groenteplantje.

 Groenconcept Swampworld

 

Kijk ook eens op de site van Amazingworld.Meer over muggen?

Lees ook deze artikelen op GroenVandaag:

Last van muggen? Ga kettingroken!
Moerastuintjes met vleesetende planten zijn muggenvreters
7 anti-muggen tuinplanten

Heerlijke leestip