Nationaal burenboeket – Zaterdag 22 september is het Burendag. Een dag om het goede contact met de buren te vieren of om juist nader kennis te maken met elkaar. In heel Nederland worden diverse activiteiten georganiseerd om buren meer met elkaar te verbinden. Fleurop-bloemisten introduceren speciaal voor Burendag het Nationale Burenboeket. Als kennismaking, dank, waardering of gewoon voor de gezelligheid want een goede buur is goud waard!

Nationaal burenboeket

Nationaal Burenboeket

Boeket met betekenis

Het Nationale Burenboeket bevat een mix van seizoensbloemen als Dahlia’s en Violier. De warme kleurstelling met een hoofdrol voor oranje geeft het boeket extra lading. De nationale kleur staat ook symbool voor vrolijkheid, warmte en gezelligheid. In het boeket zitten bovendien Alstroemeria’s, waarvan de zes bloemblaadjes verwijzen naar waardevolle (buur)eigenschappen: begrip, humor, geduld, medeleven, daadkracht en respect. Van elk Nationaal Burenboeket dat via Fleurop.nl wordt verkocht, komt € 2,50 ten goede aan het Oranjefonds.

Nationaal Burenboeket

Burendag

Burendag wordt jaarlijks op de 4e zaterdag in september georganiseerd door het Oranje Fonds en Douwe Egberts. Het uitgangspunt is dat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Zet zaterdag 22 september in je agenda en verras de buren met bloemen en een kop koffie! Een mooi moment om ze ook te bedanken voor het verzorgen van de planten tijdens de vakantie of voor het aannemen van postpakketjes als je even niet thuis bent.

Tip: Ben je met Burendag niet thuis maar wil je toch laten weten dat je blij bent met je buren? Het boeket is ook online te bestellen. Fleurop-bloemisten bezorgen het Nationaal Burenboeket ook op zaterdag 22 september!

Het Nationale Burenboeket is verkrijgbaar bij elke Fleurop-bloemist en via www.fleurop.nl voor € 19,95. Van elk online verkocht boeket komt € 2,50 ten goede aan het Oranjefonds.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: Lepidium Green Dragon voedt je welbevinden