Boerenhortensia ECLIPSE – Op 23 en 24 augustus 2023 – tijdens de internationale tuinplantenbeurs PLANTARIUM|GROEN-Direkt – presenteert heestermerk First Editions haar innivatie ECLIPSE. Deze opmerkelijke boerenhortensia belooft een ware sensatie te worden, met prachtige cranberry-kleurige bloemen en intens dieppaarse, bijna zwarte bladeren die gedurende het hele seizoen hun donkere pracht behouden.

Boerenhortensia ECLIPSE

ECLIPSE heeft recentelijk de felbegeerde Retailers Choice Award in de wacht gesleept tijdens de prestigieuze vakbeurs Cultivate in Columbus, Ohio (USA), dit vanwege het buitengewone karakter en aantrekkingskracht van deze hortensia.

Van veredeling tot lancering

De jarenlange selectie en veredeling van ECLIPSE begon in 2017 bij Bailey Nurseries, een toonaangevende Amerikaanse producent en veredelaar van tuinplanten. David Roberts, het brein achter het ontwikkelingsprogramma voor nieuwe innovaties, zette in 2017 de eerste stappen richting de creatie van de ECLIPSE. Na twee jaar van succesvolle testen, presenteerde hij in 2019 zijn concept aan het innovatiecomité van Bailey Nurseries. En nu is het moment aangebroken: de boerenhortensia ECLIPSE wordt in 2024 gelanceerd op de markt.

Good gardens great life

First Editions is hét heestermerk voor ‘good gardens great life’. Het complete assortiment bestaat uit meer dan 75 exclusieve en innovatieve heesters, waaronder de Physocarpus Amber Jubilee, Cephalanthus Fiber Optics en Rhus Tiger Eyes - stuk voor stuk planten die de basis vormen voor een tuin om trots op te zijn. Met de introductie van ECLIPSE wordt er nu nóg een unieke heester aan het assortiment toegevoegd. En hier blijft het niet bij; het First Editions assortiment wordt continu uitgebreid met nieuwe en unieke planten die naadloos aansluiten bij de behoefte van de markt.

First Editions lanceert boerenhortensia ECLIPSE

Jaarrond aantrekkelijk

Gedurende het hele jaar biedt First Editions heesters die visueel aantrekkelijk zijn en grondig zijn getest op productie en prestatie, zodat consumenten kunnen vertrouwen op het merk en een uitzonderlijke consumentenervaring.

Nog meer bijzondere hortensia's. Lees ook dit bericht op GroenVandaag: Nieuw van PerlaNova: Fusion Hydrangea

First Editions lanceert boerenhortensia ECLIPSE