OEGSTGEEST – Voor wie van iets aparts in de tuin houdt, zijn de C-Barrels geweldig. De vintage oliedrums hebben allemaal een geheel eigen uitstraling en zijn ‘one of a kind’. Ooit bedoeld als opslag voor olie, nu een origineel meubel. De olievaten krijgen op deze manier een tweede leven.

C-Barrels

Doordat de olievaten in elkaar zijn geperst, zijn ze geschikt als design bijzettafel of tuinstoel, met bijhorende houten pootjes of een zitkussen. De look is stoer en vrolijk. Dit Nederlandse product is een meubel met een stukje geschiedenis, onder andere op de markt gebracht via Tuinmeubelen.nl.

c-barrel_orange_met_onderstel_kussenDuurzaam en milieuvriendelijk
De design barrels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en je kunt er naar hartenlust mee combineren. Of je nou van oranje, groen of lichtblauw houdt; het kan allemaal. En de C-Barrels zijn niet alleen leuk om te zien, ze zijn ook nog eens duurzaam, wat binnen de filosofie van Tuinmeubelen.nl past. Hergebruik van materialen is een thema waar deze webshop actief in participeert, bijvoorbeeld door tuinmeubelen retour te nemen en te recyclen, of door online extra aandacht te geven aan merken en nieuwe bedrijven die zich hierin ontwikkelen.

bron: www.tuinmeubelen.nl