RIJSENHOUT – Met trots presenteert Royal Van Zanten de nieuwste aanwinst in hun Chrysanten familie: CHIC Cream. Geïntroduceerd door Kwekerij A.H. van Staalduinen B.V. Later deze maand volgt ook Lianda Flowers, waardoor de beschikbaarheid groter is.
CHIC Cream is het zusje van de bekende puur witte CHIC. Met deze nieuwe variëteit biedt de veredelaar een chique chrysant met zachte crèmekleur. Met als effect een luxueus gevoel.

 

Chic Cream

Nieuwe Chrysant

De CHIC Cream heeft dezelfde voordelen als CHIC. Het is een supersterke bloem met talloze bloemblaadjes en heeft blad dat lang frisgroen blijft.

 

chrysant royal van zanten

 

Trouwerij

Deze elegante chrysant met haar zachte crèmekleur voelt zich thuis in een luxueuze tafeldecoratie op een glamour trouwerij. Of in een bloemwerk dat tegen een stootje moet kunnen. Omdat deze nieuwe chrysant graag in het middelpunt van de belangstelling staat, is een mono-boeket een prima optie. In een gemengd boeket doet ze het uiteraard ook goed, waardoor het boeket een luxere, sprankelende uitstraling krijgt.

 

Sierwaarde

De bloemen behouden hun sierwaarde door de uitstekende transporteerbaarheid en zeer goede vaasleven. De geweldige verfbaarheid maakt deze nieuwe aanwinst bovendien extra bijzonder. Bloemen in ongebruikelijke kleuren voor een eindeloze variatie en de mogelijkheid om direct in te spelen op trends. Kortom: een sterk fundament voor veelzijdigheid.

 

Kijk ook eens naar deze introductie van Royal van Zanten: Organza, oosterse pluischrysant, Hollandse genen.

 

Innovatief familiebedrijf

Royal Van Zanten is een innovatief familiebedrijf. Door het continu verbeteren van de genetica, veredelings-, vermeerderings- en teelttechnologieën verwierf het internationale bekendheid in de sierteeltwereld.