OEGSTGEEST – De 19-de editie van de Ride for the Roses vindt plaats in Twente op 4 september. Dit bijzondere wielerevenement heeft een cycletour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer. Het evenement is inmiddels een begrip in Nederland.

Roses

De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen. Het succes van de Ride zit hem in de unieke formule. Samen met zo’n 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd een vuist maken tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Jong en oud, getrainde en minder actieve fietsers; iedereen kan deelnemen aan de Ride.

Logo Ride for the Roses


Deadline voorinschrijving

Alle deelnemers die zich voor aanstaande zondag 14 augustus (24.00 uur) aanmelden, krijgen de deelname-bescheiden thuis gestuurd.

Voor meer informatie zie: inschrijven

 

Een lang lint van duizenden deelnemers die samen op de fiets stappen met hetzelfde doel: zo veel mogelijk geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. De 100 km is een unieke beleving voor ervaren, getrainde fietsers. Je ervaart het heuse Tour-gevoel met het grootste peloton van de wereld fiets je over een volledig afgezet parcours. De toertochten voeren langs de mooiste plekjes en worden in eigen tempo afgelegd.