BENNEBROEK – Om te vieren dat de Ride haar 20e editie beleeft is er een heel bijzonder, uniek jubileumshirt ontworpen. 20 Jaar Ride for the Roses gaat natuurlijk over heel veel deelnemers, elk met een eigen motivatie om mee te doen, ieder met een persoonlijk verhaal.

 

Ride for the Roses jubileumshirt

ride for the roses, kankerbestrijding

Verhaal
Daarom wil de organisatie dit bijzondere jubileumshirt -er is maar 1 exemplaar- op 3 september aanstaande weggeven aan een deelnemer die een heel bijzonder verhaal heeft en die een erg goede actie heeft verzonnen om extra fondsen te werven voor de Ride.
De organisatie roept mensen met een indringende, persoonlijke ervaring én een bijzondere fondsenwervende actie op om dit te delen op Facebook of per mail naar info@ridefortheroses.nl.
Het gaat niét om diegene die het meeste geld heeft opgehaald, maar vooral om de creatieve en inspirerende manier waarop die zich heeft ingezet om fondsen te werven.

Uit alle inzendingen worden vijf verhalen genomineerd en in de week voorafgaand aan de Ride for the Roses wordt door de Ride-volgers het meest bijzondere verhaal en creatieve actie om geld op te halen, gekozen. Op 3 september wordt de winnaar op het podium bekend gemaakt.