BAARN – Op Tweede Paasdag, maandag 28 maart aanstaande, is er paasfestijn op Paleis Soestdijk. Eieren zoeken, knutselen, schminken, speuren en genieten van diverse activiteiten, kinderoptredens en natuurlijk het zoeken naar het gouden ei!
 

Eieren zoeken

Ruim 16.000 eieren kunnen gevonden worden, waarvan 20 koninklijke: de gouden eieren. Voor de vinders van deze gouden eieren is er een leuke prijs te winnen!

paaseieren_soestdijk    paasfestijn_soestdijk

De paashaas heeft erg zijn best gedaan de eieren zo goed mogelijk te verstoppen. Dit jaar heeft de paashaas echter iets verkeerd gedaan: hij heeft ook gouden eieren verstopt, dit was natuurlijk niet de bedoeling! Nu weet de paashaas alleen niet meer waar hij ze precies verstopt heeft. Alle kinderen zijn uitgenodigd om de paashaas, die natuurlijk ook zelf aanwezig zal zijn, te helpen met zoeken!

NIEUW: Extra velden
Dit jaar kunnen de kinderen per leeftijdscategorie op zoek naar eieren. Dat betekent dat er voor alle leeftijden een leuke zoektocht is. Behalve het eieren zoeken kan er naar hartenlust geknutseld worden in de Watertoren en kunnen kinderen geschminkt worden. Er ligt een gratis speurtocht klaar en er zal een speciaal optreden zijn van kinderartiest Jeroen de Boer!

Bezoekadres
Paleis Soestdijk
Amsterdamsestraatweg 1
3744 AA Baarn
www.paleissoestdijk.nl