RIJSOORD – Open Tuin en Kunst in landschapstuin ’t Struweel. Op vrijdag 9 september en zaterdag 10 september is het weer zover. De tuin is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Diverse kunstenaars en galeries laten verschillende werken zien.

’t Struweel

Dit jaar voor het eerst ook in de nieuwe kas waar onder andere schilderijen te bewonderen zijn. Op zaterdag is het genieten van schitterende livemuziek. Alain Vandenbroeck creëert magische pianomuziek en laat zich daarbij inspireren door de tuin en de kunst.

Verder de boerenlandwinkel uit Rijsoord met heerlijke streekprodukten. De imker met honing van de tuin. En enkele malen per dag een rondleiding door de tuin, door Ron den Dikken. Kortom, het belooft weer een prachtige open tuin te worden.

Struweel2    Struweel3

Voor inlichtingen:
’t Struweel
Rijksstraatweg 5
2988 BA Rijsoord
e-mail: t.struweel@inter.nl.net

Struweel4Landschapstuin
Landschapstuin ’t Struweel is in 1996 aangelegd in een voormalig weiland. De tuin ligt in de polder Strevelshoek, een groene oase op het eiland IJsselmonde, tussen Het Waaltje, Rijsoord, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Nederlands grootste rangeerterrein Kijfhoek.
De tuin ligt in een zeer verstedelijkt gebied, waar inmiddels wel aan natuurontwikkeling wordt gewerkt. Nabij de tuin is in de toekomst Het Waalbos gepland. ‘t Struweel is een plaats waar men kan genieten van de rust en de verscheidenheid van het Hollandse landschap. In elk jaargetijde kan men er de natuur in al zijn facetten beleven.