BAARLO – De MiniTree is een smalle appelboom met kwaliteitsappels van telerkwaliteit, maar dan voor particulier gebruik. De smalle bomen zijn geschikt voor eigen tuin of voor in een pot op het balkon. De MiniTree is een cadeautje, letterlijk en figuurlijk.

minitree

Kwaliteitsappels

Geschenk
Bestel je er een, dan kun je kiezen uit diverse luxe geschenkverpakkingen, speciaal voor bijvoorbeeld geboorte, huwelijk of ter nagedachtenis aan een overledene. Maar juist ook als relatiegeschenk zijn er vele mogelijkheden. Te denken valt aan een gepersonaliseerde wikkel met een eigen logo of tekst voor bijvoorbeeld een vruchtbare samenwerking, een fruitig jaar of samen zullen we de vruchten plukken.

De sleutel tot het succes zit ‘m uiteraard in de kwaliteit van dit Limburgse product: het onderhoudsgemak én de smaak van de appels. Want hoe simpel het ook lijkt, jarenlang onderzoek ging eraan vooraf om de perfectie van een ‘echte’ fruitboom te bereiken. En dat is gelukt. De boompjes zijn heel gemakkelijk in het onderhoud, ze groeien de hoogte in, dragen de vruchten dicht bij de stam. Eenmaal de gewenste hoogte bereikt? Dan top je hem en blijft hij smal. Een zee van ruimte is niet noodzakelijk, want zelfs in een grote pot (minimaal 40 liter) kan een appelboom prima groeien.minitree

 

5 rassen overheerlijke appels
Van de in totaal 5 rassen MiniTrees hebben- de Redlane-de Goldlane en de redspring– overheerlijke kwaliteitsappels. De Rosalie is het vijfde ras met een prachtig eetbaar sierappeltje (zuur).
De minitree is te bestellen via www.minitree.nl 

 

Meer lezen over MiniTree?

Lees dan deze artikelen over MiniTree op GroenVandaag:
3 nieuwe appelrassen van MiniTree
Appelhaag MiniTree
De perfecte geboorteboom? Geef een MiniTree!