LEERSUM – Mobilane, specialist in plant en kant en klare groensystemen, introduceert LivePicture. Het schilderij van levende planten combineert interieur, design en groen met elkaar. In het frame is een geïntegreerde reservoir verwerkt dat voldoende water bevat voor 4 à 6 weken. Het gepatenteerde systeem is waterdicht, werkt zonder stroom en is eenvoudig aan een wand te bevestigen.

Plant aan wand

LivePicture_wanddecoratie    LivePicture_kantoor

Daglicht

Het strak vormgegeven frame van LivePicture is gemaakt van aluminium. De kamerplanten zitten in een speciale cassette die je er eenvoudig ‘inklikt’. Er is keuze uit zes plantencombinaties, maar de cassettes zijn natuurlijk ook naar eigen smaak te beplanten. Het waterreservoir vul je eenvoudig bij via een vulpunt op de bovenkant van de lijst. Een handige indicator geeft het waterpeil aan. LivePicture kun je zelfs ophangen in een kamer met weinig daglicht. Met de optionele LiveSpectrum ledverlichting krijgen de planten toch de essentiële hoeveelheid groeilicht. De verzorging van de plant is verder minimaal.

Kleur
LivePicture is 72 cm hoog, 7 cm diep en beschikbaar in verschillende breedtes (72, 112, 152 en 192 cm). De standaardkleuren van het frame zijn wit, zilvergrijs en antraciet maar desgewenst zijn andere kleuren of dessins mogelijk. Er is ook een LivePicture XL (112 x 170 x 7 cm). LivePicture is vanaf maart 2016 exclusief verkrijgbaar via Mobilane-dealers.

Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op www.mobilane.nl.