HONSELERSDIJK – Het kwekers-collectief Decorum introduceert twee noviteiten met het Decorum noviteitenlabel: de Iris Spot On en de Narcis Dear Love.

Noviteiten

Iris Spot On

De Iris Spot On wordt exclusief door kwekerij HL Hogervorst op pot gekweekt. Het prachtige koninklijke paars in combinatie met de gespikkelde lippen (wit, paars en een vleugje geel) maakt deze Iris een zeer opvallende nieuwkomer. De kleur van de bloemblaadjes wordt naar het uiteinde steeds intenser, net of de puntjes gedoopt zijn in een potje inkt.noviteiten

Narcis Dear Love

Net als de Iris Spot On kweekt HL Hogervorst de Narcissus Dear Love exclusief op pot. Deze Narcis is een prachtige aanvulling op de collectie vlinder-narcissen, zo genoemd naar de gegolfde, gespleten kroon die bijna lijkt op de uitgestrekte vleugels van een vlinder. Enorm romige witte bloemen worden rechtop gehouden en gezegend met de warme abrikoos roze ruches die aan de basis helder geel kleuren. Prachtig en kleurvast.

 

Decorum Innovation Label
Innovatie en (merk)ontwikkeling zijn belangrijke thema’s voor Decorum. Decorum kwekers zijn altijd bezig met ontwikkeling en daarom voortdurend op zoek naar nieuwe soorten, rassen en kleuren. Onder het vernieuwde Decorum Innovation label zet Decorum vanaf heden regelmatig innoverende producten in de spotlight.

 

noviteiten

Narcis Dear Love

noviteiten

Iris Spot On

  

Meer over de Iris

Lees ook deze artikelen op GroenVandaag.