SCHIPHOL – Tuincentrumketen Intratuin denkt ook aan terugkerende vakantiegangers. Een bagageband die kleurig is versierd met bloemen en planten, een levensgrote wandelende cactus en gezellige Hollandse muziek die uit een koffer klinkt.

Intratuin

Met deze Welkom Thuis!-actie worden passagiers vanaf dit weekend twee weken lang op Schiphol verwelkomd door Intratuin. Iedereen die langs de bagageband komt, krijgt bovendien een bon mee voor een gratis plant bij een vestiging van Intratuin. Want – en dit is de filosofie van Intratuin – iedereen heeft groen nodig. Zeker om het vakantiegevoel nog even vast te houden en van de laatste zomerweken te genieten.

Met de Welkom Thuis!-actie wil Intratuin bereiken dat vakantiegangers het vakantiegevoel nog even vasthouden. Veel mensen zijn in hun vakantie immers vaak buiten de deur en in de natuur geweest en hebben daar nieuwe energie en inspiratie opgedaan. Thuis kunnen zij daarmee hun tuin in gereedheid brengen voor de laatste zomerzon, om buiten nog een tijdje te kunnen nagenieten. Of binnen aan de slag gaan, door met een paar nieuwe items in huis een geheel nieuwe look te creëren. Intratuin wil vakantiegangers daarbij inspireren en adviseren.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Bloemenzee
Peter Paul Kleinbussink, directeur van Intratuin Nederland, wil terugkerende vakantiegangers blij maken met de actie. “De bagageband is feitelijk het laatste deel van je vakantie. Als je in een grote kleurloze hal op je bagage wacht, besef je dat de vakantie voorbij is. Wat is er dan leuker om in een bloemenzee terecht te komen! Dat werkt positief op je stemming, je wordt er vrolijk van! Dat zullen we tijdens onze actie zéker merken aan de positieve reacties van reizigers.”

Goed voor de gezondheid
Iedereen heeft groen nodig. Dat is de filosofie van Intratuin. En het is inmiddels bewezen: van schoffelen en harken en wroeten met je handen in de aarde word je happy. Planten en bloemen zijn in meerdere opzichten goed voor de gezondheid. En een mooie plantentuin is ook nog eens goed voor het milieu.
Daarom hoopt Kleinbussink dat mensen na hun vakantie aan de slag gaan in hun tuin of huis. Om dat te stimuleren, krijgen terugkerende vakantiegangers op Schiphol een bon mee waarmee men gratis een plant kan ophalen bij een vestiging van Intratuin. “Ik hoop dat dat de komende weken bij terugkerende vakantiegangers bovenaan hun actielijstje staat. Dat helpt ze alvast een beetje op weg om de laatste zomerse weken heerlijk na te genieten en dat goede gevoel nog even vast te houden!”

Uniek
Kleinbussink benadrukt ook het unieke karakter van de Welkom Thuis!-actie: “Hoe vaak komt het voor dat een bagageband is omgetoverd in een bloemenzee? Dat is toch geweldig om een keer mee te maken?”