Vakantie in het groen – Een vakantie is vaak een moment in het jaar om even helemaal tot rust te komen en je weer op te laden. Toch gaan veel mensen naar plekken en omgevingen waar er juist extra prikkels en indrukken bij komen. Van allerlei vermaak tot complete entertainmentteams die elke avond ineens voor je neus staan. Voor de korte prikkel is het vermaak leuk, maar voor de lange termijn is het geen omgeving waar je even goed tot rust komt. Daarom is een vakantie in het groen juist iets wat je wel moet doen. Hier laad je letterlijk en figuurlijk écht van op. Hier tips en adviezen voor jouw groene vakantie.

Vakantie in het groen

Natuurlijke omgeving

Wanneer je nieuwe ideeën en inspiratie wilt opdoen tijdens een vakantie voor de tijd die volgt na een vakantie, dan is het aan te raden om een vakantie in het groen te gaan doen. De vakantieparken van Center Parcs zijn wellicht niet het eerste waar je aan denkt, maar toch zijn dit enorme aanraders hiervoor. Ze zijn namelijk altijd gelegen in zeer bosrijke en natuurlijke omgevingen waar je even heerlijk kunt loskomen van de waan van de dag. Hiermee kun je heerlijk al je dagelijkse beslommeringen vergeten en juist die prikkels achter je laten. Kijk eens op Centerparcs.be voor de nodige inspiratie voor een bezoekje aan een park in zowel binnen- als buitenland.

LEESTIP: Lees ook dit artikel op GroenVandaag: 21 juni: internationale yoga dag

Balans

Ga je met een gezin? Kinderen houden natuurlijk van vermaak en entertainment, maar op de lange termijn worden ze hier niet happy van. Natuurlijk wil je het ze ook niet helemaal onthouden, en daarom is het goed om een middenweg te kiezen. De Center Parcs zijn ook daarvoor meer dan geschikt. Ze bieden rust en ruimte in een eigen huisje midden in de natuur, maar ook vermaak in de vorm van een zwembad en ander leuks. Daarmee kun je een perfecte balans voor de idealen gezinsvakantie creëren, om zo een vakantie te hebben waar iedereen blij van wordt.

Plezier

Kortom; een gezinsvakantie in het groen is iets wat ook jullie moeten doen. De bestemming hoeft niet lastig te zijn want de meeste vakantieparken van Center Parcs zijn al helemaal perfect. Hiermee heb je een mix van alles wat je zoekt in een bestemming, zonder dat je ook maar hoeft in te leveren op het plezier van iemand tijdens de vakantie. Dus een vakantie in het groen; dat moet ook jij doen!