Jan en Monique des Bouvrie – Een selectie van de mooiste bloemen en planten zijn gestyled in het Arsenaal van Jan en Monique des Bouvrie. In Het Arsenaal in Naarden blonken Vanda orchideeën en planten uit in de verschillende interieurs: van natuurlijk tot glamorous.

Jan en Monique des Bouvrie

orchideestylen

orchideestylen

Stijlkamers

De Vanda-selectie paste perfect in de luxe en warme sfeer van de stijlkamers die ieder een eigen sfeer, kleur, meubilair, verlichting en accessoires hebben. Als ondergrond werden diverse vazen uit de conceptstore van Het Arsenaal gebruik, waaronder de designvazen van Jonathan Adler.

Vanda Blue Magic

Zo werd Vanda Blue Magic gestyled in een slaapkamer in blauw-groen tinten, Vanda Cerice in een modern pastel groen-roze interieur, Vanda Princess Orange in een luxueus natuurlijk interieur, Vanda Citronella in een etnische sfeer en Vanda Diamond White in een prachtig wit design interieur.

interieur

Zie voor meer foto’s de Facebook-pagina van GroenVandaag.

Bron: Vanda’s by Anco pure Vanda. Styling en foto’s LM Flower Fashion.

Vanda orchidee in Arsenaal

Orchideeën‎‬ bij Jan en Monique des Bouvrie

Foto: Sonja Kalee, op Pixabay.

Arsenaal in Naarden

Topdesign, luxury, lifestyle trends, gastronomie & interieurontwerp inspiratie. Je vindt de (ontwerp) studio’s, stores, horeca allemaal onder één dak. Het Arsenaal is een historisch pand. De eerste steen is gelegd rondom het jaar 1688. Het Rijksmonument is tot 1987 in gebruik geweest als militair onderkomen. Zo’n 30 jaar geleden kocht interieur architect Jan des Bouvrie ‘Het Arsenaal’ om het in te richten als woonwinkel en showroom voor zijn ontwerpen.

Conceptstore

Al snel voegden het restaurant en andere interieur gerelateerde winkels zich ook in Het Arsenaal. Het Arsenaal heeft zich ontwikkeld tot Nederlands meest toonaangevende conceptstore voor interior design, luxury, gastronomie, juwelen, fashion & lifestyle. En dat is het tot op de dag van vandaag. Monique des Bouvrie, haar kinderen en de ontwerpstudio zetten het levenswerk van Jan voort.