OEGSTGEEST – TV persoonlijkheid en health coach Vivian Reijs wordt de Nederlandse ambassadrice van de orchidee voor dit jaar. Het hele jaar door zal Vivian Nederlanders inspireren over de veelzijdigheid van deze plant en haar meer dan 25.000 verschillende soorten. Voor elke persoonlijkheid, gelegenheid en interieur is er wel een orchidee.

Orchidee

Vivians favoriete orchideeën
Vivian Reijs: “Ik ben dol op planten in huis. Orchideeën zijn mijn favoriet vanwege hun luxe en speelse uitstraling. Dit geeft echt iets extra’s aan je interieur en helpen je, net zoals je kleding en wat je eet, je persoonlijkheid tot uiting te brengen. Ik hou ervan om steeds verschillende soorten orchideeën te combineren, afhankelijk van mijn stemming op dat moment. Ik ben groot liefhebber van alle orchideeën, maar ik ben vooral gecharmeerd van de majestueuze Vanda, de klassieke Phalaenopsis en de lieflijke Paphiopedilum.”

orchidee.5

Show who you are
Vivian Reijs is dit jaar de ambassadrice van de driejarige campagne genaamd “We feel better around orchids: show who you are”. De gedachte achter deze door de Europese Unie gecofinancierde campagne is dat orchideeën kunnen laten zien wie je bent.
Vanwege de duizenden soorten, in alle maten, vormen en kleuren, is er namelijk altijd wel een orchidee voor elke persoonlijkheid, gelegenheid en interieur. Tijdens verschillende evenementen, waaronder de jaarlijkse Internationale Dag van de Orchidee op donderdag 1 september, en op haar website en social media kanalen zal Vivian Nederlanders inspireren hoe de orchidee je kan helpen bij het uitdrukken van je persoonlijkheid. Omdat de campagne rondom de orchidee in meerdere landen wordt uitgerold, heeft Vivian Reijs drie collega-ambassadrices: TV-presentatrice Ashley James (Groot-Brittannië), actrice Barbara Meier (Duitsland) en TV-presentatrice Elodie Gossuin (Frankrijk).

Over Vivian Reijs
Vivian werd in eerste instantie bekend als presentatrice van verschillende lifestyle Tv-programma’s. Presenteren doet ze nog altijd, maar ze heeft ook verschillende boeken geschreven en schrijft regelmatig een column. Via haar health platform inspireert ze Nederlanders bovendien over een gezonde en gelukkige levensstijl.

Over de campagne “We feel better around orchids”
De promotiecampagne “We feel better around orchids” is een initiatief van Stichting Bloemenbureau Holland. Het doel van de campagne is om consumenten in Nederland, Frankrijk, Groot-Brittanie en Duitsland op de hoogte te stellen van de veelzijdigheid van de orchidee, om ze zodoende te inspireren en om bekendheid en verkoop te stimuleren. Voor meer informatie kunt u terecht bij de volgende website www.orchidsinfo.eu en social media kanalen.