NAALDWIJK – Met de beschikbaarheid van Brassica is het assortiment van exclusief siergroentenmerk Ornamenties compleet. Deze bijzondere sierkolen zijn door de natuurlijk kleuren en langdurige bloei een eyecatcher in de tuin. Té mooi om op te eten! Het Ornamenties seizoen is eerder al van start gegaan met de kleurrijke Capsicum en is de afgelopen weken uitgebreid met de opvallende sierkolen.Ornamenties-Capsicum

 

Brassica en Capsicum

Ook dit seizoen kan de consument weer maandenlang genieten van de Brassica. De sierkolen verdragen een nachtvorst tot -5 °C en zijn dus tot diep in de winter een echte eyecatcher in de tuin. Koude temperaturen zorgen er zelfs voor dat de Brassica nog intenser kleurt in het hart. Plantenkwekerij Leo Ammerlaan levert de Ornamenties Brassica, waarbij alleen de beste kwaliteit wordt geselecteerd.
Ook het Capsicum seizoen is inmiddels in volle gang. Deze kleurrijke sierpepers zijn nog een aantal weken verkrijgbaar. Capsicum zorgt voor een prachtige kleurenpallet in de tuin en behoudt haar sierpepers tot aan de eerste vorst.

Ornamenties
Het paraplumerk Ornamenties is geselecteerd op vier waarden: elegantie, kracht, decoratieve functie en kleurrijke uitstraling. Het merk is vormgegeven in een eigentijdse huisstijl, waardoor het product echt als siergroenten wordt gepositioneerd. Enthousiasme creëren voor de exclusieve siergroenten in alle schakels van de Europese markt, is wat de veredelaar Takii Seed en de kwekers met het paraplumerk willen bereiken. Het uiteindelijke doel is de consument te inspireren met de veelzijdige producten.Meer over sierkolen en sierpepers

Lees ook deze artikelen op GroenVandaag. Siergroenten zoals Brassica en Capsicum winnen aan populariteit. Je kunt er lang van genieten, zowel binnen als buiten.

Nieuwe snij-brassica rassen Crane King en Crane Queen

Het is weer tijd voor Capsicum