KWINTSHEUL – Nu de zomer in volle gang is, is het weer tijd voor Ornamenties. Het seizoen wordt traditiegetrouw afgetrapt met Capsicum. Deze sierpepers zijn een musthave voor huis en tuin en een plaatje om te zien! Naast dat Capsicum ook elegant en sterk is, zorgt deze plant voor veel kleur en een zomerse sfeer. Capsicum is beschikbaar tot en met november en wordt onder andere gekweekt door Kwintplant uit Kwintsheul. Later deze zomer zal het Ornamenties assortiment uitgebreid worden met Brassica.

 Capsicum, sierpepers

Het is weer tijd voor Capsicum!

 

 

Vrolijke sierpepers
De Capsicum, ook bekend als sierpeper, is in een vrolijk kleurenpallet beschikbaar en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Deze sierpepers behouden hun sierlijke vruchten tot ver in de winter en zijn dus echte blikvangers voor in de tuin, op het balkon, de patio en het terras. Vrolijk genieten van juli tot aan de vorst! Capsicum heeft een hoge sierwaarde en is daarom zonde om op te eten; Ornamenties is ‘too pretty to eat!’.
Ornamenties wordt speciaal verpakt in een sterke, chique trayrand waardoor het product tijdens de reis naar de consument beschermd wordt. Naast bescherming zorgt deze verpakking voor herkenbaarheid.

Het is weer tijd voor Capsicum!

Ornamenties
Ornamenties zijn geselecteerd op vier waarden: elegantie, kracht, decoratieve functie en kleurrijke uitstraling. Het merk is vormgegeven in een eigentijdse huisstijl, waardoor het product echt als siergroenten wordt gepositioneerd. Enthousiasme creëren voor de exclusieve siergroenten in alle schakels van de Europese markt, is wat de veredelaar en de kwekers met het merk willen bereiken.Meer over sierkolen en sierpepers

Lees ook deze artikelen op GroenVandaag. Siergroenten zoals Brassica en Capsicum winnen aan populariteit. Je kunt er lang van genieten, zowel binnen als buiten.