NAALDWIJK – Het zijn allebei vrouwenmagneten. Echt. Maxim Hartman waarschijnlijk door zijn ‘bad guy’ reputatie, planten vooral door hun sterke uitstraling en verzorgend karakter.

 

Maxim Hartman: vrouwenmagneet

Door Ramon Bentvelzen

Samen met Mooiwatplantendoen.nl lanceerde Bloemenbureau Holland een campagne waarin de televisiemaker en presentator uitlegt waarom planten het nou zo goed doen bij de dames. Met zes woonplanten als voorbeeld onderbouwt Maxim zijn planten-vrouwenmagneet theorie. Zo laten planten bijvoorbeeld de zorgzame kant van een man zien (niemand hoeft te weten dat die cactus helemaal geen verzorging nodig heeft). En als levend design item getuigen ze natuurlijk ook van een fantastische interieursmaak (goed om te weten voor haar, mochten jullie ooit samen gaan wonen.)

vrouwentong

Aan Maxim

Allemaal leuk en aardig hoor, Maxim, maar wij kennen maar weinig mannen die het leuk vinden om op een drukke zaterdag door het tuincentrum te struinen. Bovendien zie je daar (letterlijk) door de bomen het bos niet meer, want welke plant is nou echt een vrouwenmagneet? Om te voorkomen dat jij als een bal stress thuiskomt met een orchidee, hebben wij alvast het voorwerk voor je gedaan. Als ode aan Maxim Hartman hebben we een aantal exclusieve vrouwenmagneten geselecteerd, die vanaf nu verkrijgbaar zijn. Geen keuzestress, geen gedoe- kies er eentje uit, en wij sturen hem naar je toe.
De eerste exclusieve vrouwenmagneet is de vrouwentong onder de vrouwentongen.
En, laat je even weten of de magneet heeft gewerkt?

Groeten van Ramon

 

Ramon Bentvelzen werkt met zijn bedrijf PlantAtelier voor verschillende opdrachtgevers waaronder Noviflora en Kokodama. Daarnaast heeft hij een eigen online plantenboetiek waarmee hij letterlijk de plant aan de man brengt. Planten in huis hoeft niet moeilijk te zijn en brengen daarnaast veel gezondheid en sfeer. PlantAtelier is zo enthousiast geraakt over de campagne van BBH dat ze speciaal voor deze campagne wat exclusieve vrouwenmagneten zullen gaan selecteren.