HAMBURG – Op 21 juni presenteerde Lys Vintage tegen een decor van woonplanten haar zomercollectie in samenwerking met het Deense design merk Hay en Pflanzenfreude.de.

 

Woonplanten

Lys Vintage is een bekende vooruitstrevende interieurwinkel in Hamburg die elke drie maanden van collectie wisselt. Deze zomer staan de interieur-artikelen van Hay in combinatie met een selectie van de Woonplanten van de Maand centraal.

 

woonplanten en interieurwoonplanten en interieur

Feestelijke opening
Door de combinatie van woonplanten en de interieur-artikelen van Hay, wordt goed duidelijk dat een interieur pas echt tot leven komt met planten. Tijdens de feestelijke opening waren veel redacteuren, stylisten en bloggers en vloggers aanwezig. Uit enthousiasme werden door hen zelfs de planten uit de mooie potten van Hay gehaald en meegenomen naar de kassa.

Pflanzenfreude.de, de Duitse variant van Mooiwatbloemendoen en Mooiwatplantendoen, heeft ook gezorgd voor een boekje voor de consumenten met beeldmateriaal en leuke informatie over alle Woonplanten van de Maand van 2017. En voor diegenen die niet weten welke plant in zijn of haar huis past, een test die je op weg helpt met welke plant bij jouw interieur past.

Tot eind augustus zijn de planten te zien en koop bij Lys Vintage op de Eppendorferweg in Hamburg.

Zie hier voor Lys Vintage.
Zie hier voor Hay.