’s GRAVENZANDE – 
Zaterdag 2 september is er bij BoereGoed weer een sfeervolle Westlandse Streekmarkt met lokale, heerlijke, en ambachtelijke producten. Daarbij kan men gratis een produkt plukken in de BuurtKas bij aankoop van een BoereGoed item op deze markt.

Streekmarkt Boeregoed

BoereGoed

 

In verschillende leuke kraampjes zijn een keur aan mooie producten uit eigen regio vinden, zoals heerlijke raapsteeltjes van Louis Kester, smoothies van Jens Valk, kaas en streekproducten van Kaasmeester Richard, een malse hamburger van Bavette en gezellige bloemetjes van tuincentrum De Carlton. Belangstellenden worden uitgenodigd om te komen proeven van de smakelijke producten. 

De BuurtKas is deze speciale dag geopend.

Lekker(s) uit de buurt

BoereGoed
BoereGoed zelf is ook vertegenwoordigd op de markt met een keur aan verse, eerlijke groente en fruit. Wie u een aankoop doet bij de kraam van BoereGoed mag in de kas gratis 1 product oogsten (afhankelijk van de beschikbaarheid in dat moment) voor eigen consumptie.
(Klein)kinderen zijn ook van harte welkom. Voor hen is er van alles te doen. Ze kunnen kennis maken met de Buurtkas en knutselen met groenten aan de sfeervolle koffietafel. De vrijwilligers, waaronder diverse oud-tuinders,  staan voor iedereen klaar om daar meer over te vertellen.

De Westlandse Streekmarkt is geopend van van 10:00 uur tot 16:00 uur en vindt plaats op de parkeerplaats bij de BuurtKas van BoereGoed aan de Naaldwijkseweg 257a in ’s-Gravenzande (grenzend aan tuincentrum De Carlton).